Kuva: AOP

Miten Carpool Karaoke oikeasti kuvataan? Ulkopuolisen kuvaama video paljastaa piilotetun totuuden

24.01.2020 14:15 - Milena Raappana

James Cordenin Carpool Karaoke -ohjelmasta kuvattu video on shokeerannut netissä.

"Koko elämäni on suurta valetta." Näin eräs Twitter-käyttäjä kuvaili tuntemuksiaan saadessaan tietää, miten koomikko ja tv-persoona James Cordenin Carpool Karaoke -ohjelma kuvataan. 

Suositussa ohjelmassa Corden ajaa autoa tunnetun artistin tai bändin kanssa, keskustelee heidän kanssaa ja laulaa heidän biisejään. 

Nyt sosiaalisessa mediassa leviää Twitter-käyttäjä Zoli Honigin kuvaama video, joka näyttää, miten ohjelmasegmenttiä kuvataan. Videolla Corden ja laulaja Justin Bieber istuvat autossa, jota vedetään rekan perässä sen sijaan, että koomikko itse ajaisi autoa. 

Honig jakoi videon tekstillä:

"Näin James Cordenin ja Justin Bieberin kuvaamassa Carpool Karaokea ja tämän takia minulla on luottamusongelmia - hän ei edes aja!"

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Buzzfeed News tavoitti Honigin kuvailemaan videon taustoja. Kertoman mukaan hän oli istumassa leipomossa, kun huomasi kameroilla varustetun auton ajavan ohi. 

Twitterissä video on aiheuttanut erilaisia reaktioita. Osa on ollut pettynyt videon tuomaan paljastukseen, kun taas osa pitää ohjelman toimintatapaa turvallisena. 

Osa on myös kertonut nähneensä Cordenin ajamassa autoa ohjelman kuvauksissa ja täten kyseenalaistanut väitteen, ettei talk show -juontaja ajaisi itse autoa. 

"Hyvä heille, turvallisuus etusijalla."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Kun näin One Directionin kuvaamassa Carpool Karaokea, James oikeasti ajoi."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vaikka Honig päivitti twiitin hämmestelevällä mielellä, hän tiedosti, ettei tv-ohjelmien kuvaus voi aina olla autenttista. 

- Kaikki olivat todella shokissa, ettei hän oikeasti aja. Kyse on Hollywoodista, joten et voi aina olettaa kaiken näkemäsi olevan totta, Honig sanoi Buzzfeed Newsille. 

Mutta koska ohjelmasta on myös kuvia ja videoita, joissa Corden ajaa, Buzzfeed News päätti ottaa selvää, mikä totuus todella on. He ottivat yhteyttä ohjelman tuotantoyhtiö CBS:ään, joka vahvisti, että itseasiassa kaikki ovat oikeassa. 

- James aina ajaa Carpool Karaoken aikana. Kuitenkin harvinaisissa tapauksissa, kun ohjelmassa on stunttiosio ja tuottajista ajaminen tuntuu turvattomalta, käytämme rekkaa, edustaja kertoi. 

Toisin sanoen Justin Bieberin kanssa kuvatussa jaksossa saatetaan nähdä tempauksia, jotka vaativat enemmän juontajan keskittymistä ja heittäytymistä eikä ajaminen täten ollut turvallista. 

Lue myös: Onko Céline Dionilla todella 10 000 paria kenkiä? Paljastaa videolla, missä säilyttää kokoelmaansa

Lue myös: One Direction -komistus suuteli juontaja James Cordenia - katso video, joka sai fanit villiintymään

Lähde: Buzzfeed News

Kilpailut

Uusimmat