Kuva: AOP

Poptähti kertoo näännyttäneensä itseään - kuvat pömpöttävästä mahasta provoisoivat

26.01.2020 17:15 - Milena Raappana

Poppari Taylor Swift avaa syömishäiriötään tammikuun lopussa julkaistavassa Netflix-dokumentissa.

Laulaja-lauluntekijä Taylor Swiftistä, 30, ilmestyy tammikuun 31. päivä dokumentti Miss Americana suoratoistopalvelu Netflixiin. 

Dokumentti sai ensi-iltansa eilen torstainan Sundance Film Festival -tapahtumassa. Metro-lehti uutisoi, että tulevassa dokkarissa tähti kertoo, miten hän on kamppaillut syömishäiriönsä kanssa läpi hänen uransa. 

Swift kertoo, ettei hänelle tehnyt hyvää nähdä itsestään kuvia päivittäin. Kuvissa hän kiinnitti huomiota etenkin mahaansa. 

Poppari kuvailee dokumentissa, että hän toisinaan lopetti syömisen tai näännytti itseään, jos hänen mahansa näytti kuvissa liian isolta tai joku sanoin hänen näyttävän raskaanaolevalta. 

- Luulin, että minun pitäisi olla pyörtymisen partaalla keikan päätteeksi tai sen aikana. Nyt tiedän, että jos syö ruokaa, on energiaa ja tulee vahvemmaksi voi tehtä kaikkia keikkoja eikä tuntea itseään väsyneeksi, Swift sanoo. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tähti kertoi Variety-lehden haastattelussa, ettei aluksi ollut varma, haluaako avata kokemuksiaan syömishäiriöstä dokumentissa. Emmy-palkintoja voittanut ohjaaja Lana Wilson sai kuitenkin hänet vakuutettua, Swiftin mukaan Wilson osaa kerto tarinan kauniisti ja hyvin.

Ruokaan Shake it off -hitin tekijällä oli samanlainen kiltin tytön ja miellyttämisen haluisen tähden suhtautuminen kuin kaikkeen muuhunkin hänen elämässään. 

- Jos sain taputuksen päälaelle, rekisteröin sen hyvänä (ruokana). Jos sain rangaistuksen, rekisteröin sen pahana, Swift selittää. 

Dokumentti kuvaakin Decider-julkaisun kriitikko Anna Mentan mukaan "naisesta löytämässä poliittista ääntään". 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Taylor Swift pyytää apua faneiltaan: 'Haluan vain esittää tekemääni musiikkia'

Lue myös: Taylor Swift paljastaa kärsivänsä kummallisesta tavasta: 'Olen kuin pesukarhu tonkimassa roskista'

Lue myös: Taylor Swift julkaisi yllätysdueton, fanit raivostuivat - "Kukaan ei pyytänyt tätä"

Lähde: Metro, Decider

Kilpailut

Uusimmat