Kuva: AOP

Caitlyn Jenner koki painetta riisuutua kameroille tosi-tv-ohjelmassa - lopulta kuvat levisivät

29.01.2020 10:45 - Iiro Myllymäki

Caitlyn Jenner kertoo, että uimapuvun käyttäminen on aiheuttanut hänelle ahdistusta sukupuolenkorjauksen jälkeen.

Seurapiiritähti Caitlyn Jenner, 70, osallistui viime syksynä Ison-Britannian tv:ssä näytettyyn I’m a Celebrity… Get Me Out of Here -ohjelmaan, joka on Brittien vastine Viidakon tähtöset -ohjelmalle. Ohjelmassa kuvataan myös julkkisten suihkuhetkiä, ja tämä ei Caitlyn Jenneriä miellyttänyt. Jenner on kertonut tuntemuksistaan Loose Women -paneeliohjelmassa.

Caitlyn Jenner on transsukupuolinen, ja hän saattoi sukupuolenkorjausprosessin loppuun alkuvuodesta 2017. Kun naisesta näytettiin videomateriaalia bikineissä I’m a Celebrity -ohjelmassa, monet nettikommentoijat ylistivät naisen rohkeutta näyttää oma, aito itsensä kameralle. Samalla netissä lähti kiertämään kuvakaappaukset suihkukohtauksesta, ja osassa kommenteista naiselle ilkuttiin ja osassa häntä ylistettiin.

Uudesta haastattelusta käy ilmi, että Jenner ei olisi halunnut näyttää itseään bikineissä televisiossa.

- Ette voi kuvitellakaan sitä ahdistusta, mitä uimapuvun käyttäminen on minulle aiheuttanut, Jenner sanoo.

Caitlyn Jenner I'm a Celebrity... Get Me Out of Here -ohjelmassa (kuva: AOP)

Nainen kertoo näyttäytyneensä bikineissä jo omassa tv-ohjelmassaan I Am Cait, ja hän oli omien sanojensa mukaan kauhuissaan tästä. I’m a Celebrity -ohjelmassa Jenneriä ihmetytti, että vähäpukeisuuteen kannustettiin.

- On hassua, että meille annettiin siellä ohjeet siitä, mitä saa tehdä ja mitä ei saa tehdä, ja kiroilua ei sallittu mutta alastomuus on ok. Eli en saa kiroilla, mutta voin käyskennellä ympäriinsä ilman rihman kiertämää? Tämä ei tunnu oikealta, Jenner kuvailee.

Tv-sarjassa nähtiin, miten naisen kilpakumppanit ohjelmassa pitelivät silloin tällöin pyyhkeitä suojana, kun Jenner peseytyi suihkussa. Caitlyn Jenner tiesi, että sarjan tekijät halusivat saada hänestä kuvamateriaalia bikineissä.

- Tiesin, että he halusivat kuvata sellaista, mutta en halunnut antaa sitä heille. Se on yksityistä, Jenner sanoo.

Lue myös: Caitlyn Jenner pyysi anteeksi Kardashian-Jenner-klaanilta: "Olin pettynyt, että heitä kritisoitiin"

Lue myös: Caitlyn Jenner poistui kohuohjelmasta eikä kukaan perheestä ollut vastassa - yksinkertainen syy?

Lähteet: Metro.co.uk, ABC News

Kilpailut

Uusimmat