Kuva: AOP

Stranger Thingsin päätöksestä uutta tietoa - viimeisestä tuotantokaudesta tehdään kaksiosainen

05.02.2020 19:15 - Milena Raappana

Neljäs ja viimeinen tuotantokausi jaetaan todennäköisesti kahteen osaan. Jaksojen määrästä ei kuitenkaan ole vielä tietoa.

The Duffer Brothersin luoma huippusuositun Stranger Things -sarjan tulevaisuudesta on tihkunut julkisuuteen tietoa. 

Viimeisin kolmas tuotantokausi jäi jännittävään asetelmaan, jossa muun muassa rakastetun poliisipäällikkä Jim Hopperin kohtalo jäi avonaiseksi. Tekijöiden alkuperäinen suunnitelma oli päättää sarjan tarina neljänteen kauteen. 

Express-julkaisu kuitenkin uutisoi vielä vahvistamattomista uutisista, että The Duffer Brothers haluaisi jatkaa tarinaa sen verran, että viimeinen tuotantokausi jaettaisiin kahteen erilliseen osaan ja täten sarjasta tulisi myös periaatteessa viides kausi. 

"Vaikka alkuperäinen suunnitelma oli tehdä neljännestä kaudesta viimeinen, he ovat päättäneet laajentaa juonta ylimääräisen kierroksen verran", Expressin uutisoima raportti kertoo.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Meille on sanottu, että toista osiota saatetaan markkinoida viidentenä kautena, mutta loppupeleissä toinen osa on puolikas neljännestä kaudesta, koska se jatkaa samaa tarinaa", raportissa kirjoitetaan.

Kysymysmerkiksi kuitenkin jää tuotantokausien jaksojen määrä. Aikaisemmat kaudet ovat sisältäneet kahdeksasta yhdeksään jaksoa, joten hittisarjasta saattaa olla tekeillä vielä 16-18 jaksoa. 

Kuten Express huomauttaa, nouseva trendi kuitenkin on tehdä kaksi tuotantokautta pienemmillä jaksomäärillä. Täten jaksoja saattaisi tulla kautta kohden vain neljä tai viisi.

Lue myös: Netflix: Stranger Things -tuottajilta uusi fantasiasarja

Lue myös: Stranger Things -näyttelijätär tähtää uudelle uralle - mutta vasta täytettyään 16 vuotta

Lue myös: Fanit kauhuissaan Stranger Things -tähden somevideosta kulissien takaa - "Tuo on julmaa"

Lähde: Express

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat