Kuva: AOP

Rap-tähti jakoi huolestuttavia Instagram-videoita - kertoo naapurinsa uhkailleen häntä aseella

07.02.2020 10:15 - Iiro Myllymäki

Azealia Banks pyysi faneiltaan apua itkuisissa päivityksissä.

Yhdysvaltalainen räppäri Azealia Banks, 28, on jakanut itkuisia videoita Instagramin tarinoissaan. Selvästi järkyttynyt nainen kertoo videoissa seuraajilleen, että hänen naapurinsa oli vetänyt aseen esiin ja uhannut ampua hänet. Nainen kertoo, että samainen naapuri oli kerran aiemminkin uhannut häntä aseella.

Banks vetoaa videolla seuraajiinsa, jotta joku tulisi auttamaan häntä.

- Tiedän, että poliisit pitävät naapurini puolia. Tulkaa kotiini nyt. En ole kertonut poliiseille, koska olen ainoa musta tyttö tällä kadulla. En usko, että kukaan tietää, kuka olen. Mutta se mies tuli ulos aseen kanssa ja osoitti sillä minua, Banks kertoo itkien.

Azealia Banks kertoo seuraajilleen, että hänellä ei ole lähellä perhettä ja ystäviä, jotka voisivat auttaa häntä. Nainen jopa kertoo tarkan osoitteensa videoilla.

Tunteja myöhemmin Banks julkaisi tilannepäivityksen, jossa hän kertoi lähteneensä kotoaan ja olevansa turvallisessa paikassa. Nainen kertoi olevansa traumatisoitunut, mutta kunnossa.

Azealia Banks nousi maailman tietoisuuteen vuonna 2011, kun hänen 212-hittinsä nousi listoille. Hän on tullut tunnetuksi ärhäkkänä sosiaalisen median käyttäjänä, joka ajautuu tiukkasanaisiin kiistoihin muiden julkkisten kanssa. Hän on ollut sanaharkassa muun muassa Cardi B:n, Nicki Minajin, Iggy Azalean ja Zayn Malikin kanssa.

Lue myös: Jenkkiräppäriltä kielletään pääsy Isoon-Britanniaan? Syynä rasistiset twiitit Zayn Malikille

Lähteet: Pop Crush, Billboard

Kilpailut

Uusimmat