Kuva: AOP

Suosittu brittiläinen tv-juontaja tuli ulos kaapista - "Olen hyväksynyt tämän vaimoni tuella"

07.02.2020 19:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Phillip Schofield kertoo, että hänen perheensä on ottanut ilmoituksen ymmärtävästi vastaan hämmentyneistä tunteista huolimatta.

Brittiläistä This Morning -aamu-tv-ohjelmaa pitkään juontanut Phillip Schofield, 57, on tullut ulos kaapista. Mies ilmoitti homoudestaan This Morning -ohjelman sosiaalisessa mediassa julkaistussa tiedotteessa.

”Koskaan ei voi tietää, mitä jonkun päällisin puolin täydellisessä elämässä tapahtuu ja minkä ongelmien kanssa ihmiset painivat. Näin ollen ette voi tietää, mikä on kuluttanut minua muutaman viime vuoden ajan. Vaimoni ja lasteni antamalla tuella ja vahvuudella olen hyväksynyt sen, että olen homo”, Schofield aloittaa tiedotteensa.

Mies on ollut naimisissa vaimonsa Stephanie Lowen kanssa 27 vuotta, ja parilla on kaksi aikuista lasta. Mies kertoo, että paljastus on aiheuttanut hämmennystä perheessä, mutta häntä on silti tuettu täysillä.

”Steph on ollut upea. Rakastan häntä niin paljon. Hän on ystävällisin sielu, jonka olen koskaan kohdannut. Tyttäreni ovat osoittaneet upeasti rakkautta sekä antaneet halauksia ja rohkaisevia lohdutuksen sanoja”, Schofield kirjoittaa.

Stephanie Lowe ja Phillip Schofield edustivat yhdessä vielä tammikuun lopussa. (kuva: AOP)

Mies kirjoittaa kokevansa ahdistusta ja tuskaa siitä, miten paljastus vaikuttaa hänen perheeseensä. Hän myöntää, että hän on kärsinyt unettomuudesta asian takia ja käynyt läpi vaikeita aikoja.

Voit lukea koko päivityksen alta. Jos kuva ei näy, klikkaa tästä.

Phillip Schofield on antanut kiitoksensa myös juontoparilleen Holly Willoughbylle, joka perjantain This Morning -jaksossa haastatteli Schofieldiä asian tiimoilta.

- Elämässä pitää olla itselleen rehellinen ja olin ajautumassa pisteeseen, jossa tiesin, että en ole itselleni rehellinen. Olin ajautumassa pisteeseen, jossa en oikein pitänyt itsestäni, koska en ollut rehellinen itselleni. Kaapista tuleminen on täysin oma päätökseni. Tiesin, että minun tulee tehdä tämä, Schofield sanoi haastattelussa.

Phillip Schofield kertomassa homoudestaan This Morning -ohjelmassa. (kuva: AOP)

Mies kertoi, ettei ole vielä valmis seurustelusuhteeseen miehen kanssa.

Phillip Schofield on saanut paljon tukea ilmoituksensa jälkeen. Muun muassa hänen juontoparinsa Holly Willoughby on jakanut sosiaalisessa mediassa kiittelevän päivityksen.

”En ole koskaan ollut ylpeämpi sinusta kuin tänään”, nainen kirjoittaa.

Schofield on juontanut This Morning -ohjelmaa vuodesta 2002 alkaen, ja hän on myös toiminut juontajana paikallisessa Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa.

Lue myös: Sulhanen ei kyennyt kutsumaan veljensä poikaystävää häihin, taustalla surullinen syy - "Kamalaa"

Lue myös: Hämmentääkö HLBTIQ+ ja muu sateenkaarisanasto? Seta kertoo, miksi oikeilla termeillä on väliä

Lähde: BBC

Kilpailut

Uusimmat