Kuva: AOP

Spekulaatiot osoittautuivat vääriksi - Saara Aalto ei ollutkaan mukana suositussa brittiohjelmassa

17.02.2020 10:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Saara Aallon arvuuteltiin olevan mukana The Masked Singer UK -hittiohjelmassa.

Uutisoimme viime viikolla, että Saara Aallon, 32, spekuloitiin olevan mukana brittiläisessä The Masked Singer UK -ohjelmassa. Laulukilpailussa julkisuudesta tutut henkilöt on naamioitu tunnistamattomiksi, ja yleisö ja tuomarit yrittävät arvata heidän henkilöllisyyttään lauluesitysten perusteella.

Sosiaalisessa mediassa spekuloitiin laajasti, että suomalaislaulaja olisi yksi ohjelmassa esiintyvistä hahmoista. Octopus-niminen mustekalahahmo sai monen epäilyt heräämään lauluäänen ja esitysten tyylilajien vuoksi. Octopus myös lauloi eri kielillä, mistä on muodostunut Aallon tavaramerkki.

Nyt on paljastunut, että Aalto ei kuitenkaan ollut maskin takana. Octopus-hahmoa esitti todellisuudessa walesilainen laulaja Katherine Jenkins, 39. Jenkins on klassisen koulutuksen saanut laulaja, joka on aiemmin nähty televisiossa muun muassa Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa. Brittien The Masked Singer -kilpailun voitti Girls Aloud -yhtyeestä tuttu Nicola Roberts. Muita kaudella kilpailleita olivat muun muassa The Darkness -yhtyeen Justin Hawkins, Kelis ja Cee Lo Green.

Katherine Jenkins (kuva: AOP)

Briteissä suosioon noussut formaatti saapuu myös Suomeen. Masked Singer Suomi -ohjelma nähdään tänä keväänä MTV3-kanavalla.  

Lue myös: Saara Aallon entinen suojatti hamuaa nyt viisuedustusta: "Minulla on paljon opittavaa Saaralta"

Lue myös: Saara Aalto ei menisi naimisiin, jos puoliso olisi mies - "Häämme voivat olla esimerkki"

Kilpailut

Uusimmat