Kuva: AOP

Radiojuontaja puhuu naisten lähettämistä alapääkuvista - kuuntele hulvaton pätkä lähetyksestä

25.02.2020 20:15 - Henna Koste

NRJ:n Allu ja Julianna haastattelivat media-alalla työskentelevää Jonna Joutsenta. Kolmikko puhui myös kyseenalaisesta ja yleistyvästä viesti-ilmiöstä.

Media-alan ammattilainen Jonna Joutsen, 28, kertoi hiljattain Iltalehdelle siitä, ettei ole ikinä ollut vakavassa parisuhteessa. Nainen sai jutusta paljon palautetta, eivätkä kaikki ehkä ymmärtäneet jutun perimmäistä tarkoitusta. NRJ:n Julianna Jokela ja Alexander Eklund soittivat Jonnalle radiolähetyksessä. Jonna täsmentää, että jutun juju oli kertoa, kuinka vaikeaa on löytää sopivaa tyyppiä, joka on samalla aaltopituudella. Kyse ei ole siitä, että saisi vain jonkun. 

Jutun myötä Jonna on saanut entistäkin enemmän viestejä, joista kaikki eivät ole olleet mieluisia. Allu ja Julianna kysyvät, onko palautteen seassa ollut myös dick pic -kuvia. Niiltä Jonna kertoo tällä kertaa välttyneensä. 

- Minulla on 12 000 seuraajaa Instassa, eli on niitäkin joskus tullut, Jonna naurahtaa. 

Allu ihmettelee ilmiötä ja vihjaisee, että on törmännyt myös kyseenalaisiin kuviin someviesteissään. Julianna toteaa, etteivät naiset lähetä kuvia alakerroistaan.

- Ai eivät? Ei lähdetä yleistämään, mutta nämä ovat näitä ilmiöitä, Allu toteaa salaperäisesti naurahtaen. 

- Eikö se näytä vähän joltain yliajetulta myyrältä?, Jonna kysyy, ja kolmikko repeää nauruun. 

Koko haastattelun pääset kuuntelemaan täältä

Juontaja ja media-alan ammattilainen Jonna Joutsen on puhunut julkisuudessa sinkkuudesta ja siitä, että parisuhdetta ei kannata etsiä epätoivoisesti. (kuva: Meri Björn)

Lue myös: Peniskuvan ottaminen mielessä? Lue 10 kohtaa ennen kuin tunget kameran housuihisi

Kilpailut

Uusimmat