Kuva: AOP

Vanessa Bryant piti tunteikkaan puheen muistotilaisuudessa: "Rakas, pidä huolta meidän Gigistä"

25.02.2020 10:45 - Milena Raappana

Eilen tuhannet ihmiset kerääntyivät muistelemaan helikopterionnettomuudessa menehtyneita Kobe ja Gianna Bryantia.

Vanessa Bryant, 37, piti eilen helikopterionnettomuudessa menehtyneiden koripallotähti Kobe Bryantin ja heidän tyttärensä Gianna Bryantin muistotilaisuudessa liikuttavan puheen. 

Buzzfeed News -julkaisu uutisoi Vanessan jakaneen puheessaan monia hetkiä, joita he eivät pääse kokemaan enää yhdessä. Tilaisuuteen oli kerääntynyt tuhansittain perheen läheisiä, ystäviä ja faneja. 

- Jumala tiesi, etteivät he voisi olla tällä planeetalla ilman toisiaan. Hänen täytyi tuoda heidät kotiin, jotta he voisivat olla yhdessä. Rakas, pidä huolta meidän Gigistä, Vanessa sanoi. 

Vanessa muisteli kauniita muistoja miehestään, jota hän kutsui sielunkumppanikseen ja parhaaksi ystäväkseen. Hän kertoi, miten romanttinen Kobe oli ja miten heidän ihana rakkaustarinansa oli alkanut, kun Vanessa oli 17-vuotias.

- Olin hänen ensimmäinen tyttöystävänsä, hänen ensirakkaustensa, hänen vaimonsa, hänen paras ystävänsä, hänen uskottunsa ja hänen suojelinsa. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hän kuvaili, miten Kobe oli ostanu hänelle muistikirjan ja sinisen mekon, joka Rachel McAdamsilla oli yllään kuuluisan The Notebook -elokuvan kuvauksissa. 

- Kun kysyin häneltä, miksi hän valitsi sinisen mekon, hän sanoi, että se on kohtauksessa, jossa Allison palaa Noahin luokse. Toivoimme, että kasvaisimme vanhoiksi yhdessä, kuten elokuvassa. Meillä todella oli uskomaton rakkaustarina. 

Vanessa muisteli myös 13-vuotiaana menehtynyttä tytärtään. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

- Gigi oli todella kilpailuhenkinen kuten isänsä, mutta Gianna oli todella suloinen. Hänen hymynsä paistoi kuin auringonsäde.

- Hän olisi tehnyt suuren muutoksen naisten koripalloon. Hän oli motivoitunut muuttamaan, miten naiset nähdään urheilussa, Vanessa kuvaili tytärtään. 

Vanessan lisäksi muistotilaisuudessa puheen pitivät muun muassa Michael Jordan ja Shaquille O'Neal. Tunteikkaista ja voimakkaista musiikkiesityksistä vastasivat Beyoncé, Alicia Keys ja Christina Aguilera

26. tammikuuta tapahtunut helikopterionnettomuus, jossa Bryantien lisäksi menehtyi seitsemän muuta henkilöä, on vielä poliisin tutkinnan alaisena. Vanessa Bryant on haastanut helikopteriyrityksen oikeuteen. 

Lue myös: Näyttelijäkaunottaren twiitti Kobe Bryantista sai täystyrmäyksen - "Hän oli myös raiskaaja"

Lähde: Buzzfeed News

Kilpailut

Uusimmat