Kuva: AOP

Ben Affleck otti kantaa eksänsä Jennifer Lopezin stripparirooliin

26.02.2020 14:15 - Iiro Myllymäki

Ben Affleckin mielestä Jennifer Lopez olisi ansainnut Oscar-ehdokkuuden roolistaan.

Kirjoitimme aiemmin näyttelijä Ben Affleckin, 47, New York Timesille antamasta rehellisestä haastattelusta, jossa hän muun muassa puhui aiemmasta alkoholiongelmastaan. Samaisessa haastattelussa tuli mainittua myös yksi miehen kuuluisista ex-naisystävistä Jennifer Lopez, 50.

Affleck ja Lopez seurustelivat vuosina 2002-2004 ja menivät kihloihin. Kaksikko erosi juuri ennen häitään, mutta parin välillä ei tunnu olevan pahaa verta. Affleck ylistää Lopezia tuoreessa haastattelussa ja ottaa kantaa muun muassa Lopezin rooliin Hustlers-elokuvassa. Lopez näytteli elokuvassa stripparia, joka johdattaa strippariryhmää huijaamaan rahaa Wall Streetin varakkailta miehiltä.

Jennifer Lopez Hustlers-elokuvassa (kuva: AOP)

Jennifer Lopez sai roolisuorituksestaan hyviä arvioita, ja jopa Oscar-ehdokkuutta povattiin naiselle. Sitä hän ei lopulta saanut, mutta Ben Affleckin mielestä hän olisi ehdokkuuden ansainnut.

- Hänen olisi pitänyt saada ehdokkuus. Hän on mahtava. Pidän välillä hänen kanssaan yhteyttä ja kunnioitan häntä paljon. Eikö olekin upeaa, että hän sai isoimman hittielokuvansa 50-vuotiaana? Affleck sanoo.

Hustlersin jälkeen Lopez on pistänyt tankotanssitaitonsa hyötykäyttöön suuressa Super Bowl -väliaikaesiintymisessään. Videon Lopezin ja Shakiran yhteisestä show'sta voit katsoa alta. Jos video ei näy alla, klikkaa tästä.

Lue myös: Käyttääkö Ben Affleck deittisovellusta? "Olen nähnyt hänet siellä miljoona kertaa"

Lue myös: Jennifer Lopez, 50, esitteli treenattua bikinivartaloaan - some täyttyi hehkutuksesta

Lähteet: Buzzfeed, E! News

Kilpailut

Uusimmat