Kuva: Nelonen / Lars Johnson

Temptation Islandin fitness-pari minimoi mustasukkaisuuden: Ei ystäviä vastakkaisesta sukupuolesta

26.02.2020 19:15 - Roy Kokkonen

Temptation Island oli lahtelaispariskunnalle ajateltua kovempi koettelemus. Saaren jatkuvat bileet olivat shokki urheilullisille Miralle ja Valtolle.

Temptation Island Suomen seitsemännellä kaudella nähdään todellinen fitness-pariskunta. Lahdessa asuvat Mira, 25, ja Valto, 26 ovat olleet yhdessä jo kolme ja puoli vuotta. Molemmat työskentelevät liikunnan parissa. Mira on keskusvastaava liikuntakeskuksessa ja Valto on ammatiltaan personal trainer. Pari vietti ensimmäiset treffinsäkin kuntosalilla.

Pari tutustui toisiinsa Tinderissä. Valto oli aluksi vaikeasti tavoiteltavissa, ja ensisilmäyksellä Mira epäili kyseessä olevan ”vähän sellainen fuckboy”. Lopulta pari uskalsi kuitenkin hypätä suhteeseen.

Ensimmäiset puoli vuotta pari eli mustasukkaisuuden kalvamassa kaukosuhteessa. Muutettuaan sittemmin yhteen he ovat karsineet kaikki vastakkaista sukupuolta olevat ystävät. Nyt pari viettää lähes kaiken vapaa-ajan yhdessä.

Parin omien sanojen mukaan suhde on vakaalla pohjalla, ja he lähtivätkin mukaan ohjelmaan rennoin mielin.

- Meillä on niin stabiili ja ihana suhde, että lähdimme testaamaan, että onko se oikeasti niin ihanaa. Vähän takki auki mentiin mukaan, Mira kertoo Voice.fi:n haastattelussa.

Pari lähti Temppareihin kuin soitellen sotaan, mutta todellisuus olikin mielikuvaa rajumpi.

- Se olikin yllättävän raskasta henkisesti. Ei se todellakaan ollut mikään pala kakkua, Valto sanoo.

(kuva: Nelonen / Lars Johnson)

Eivät lähtisi saarelle uudestaan

Valto löysi nopeasti ihmisiä, joiden kanssa purkaa tunteitaan, mutta Miralla asian laita oli toinen.

- Hoksasin, että vaikka siellä oli paljon ihmisiä ympärillä, olin silti aika yksin. Minun oli aika vaikea löytää sieltä sellaista ihmistä, jonka kanssa voisi jakaa tunteita ja avautua. Lopulta kuitenkin lähennyin ihmisten kanssa, mutta se vei aikaa, Mira harmittelee.

Temptation Island ei ollut Miralle helppoa aikaa.

- Siellä täytyy olla vahva psyykkisesti. Huomasin, etten aina ollutkaan, ja sitten meni pata jumiin ja nousi fiilikset pintaan. Olin väärä ihminen sinne. Itkin todella paljon. Aika siellä meni tunteisiin. En lähtisi mukaan uudestaan.

Valto on samoilla linjoilla Miran kanssa. Hän kuitenkin suosittelee ohjelmaa kaikille, jotka haluavat testata parisuhteensa kestävyyttä.

- Kyllä tämä oli henkisesti erittäin kasvattava reissu. Jokainen pariskunta, joka miettii jotain vakavampaa, niin sinne vaan testiin katsomaan, onko tytöstä tai miehestä mihinkään. Mutta toisaalta on se sen verran raskasta, että en sinne lähtisi enää uudestaan, Valto toteaa.

Toiset lähtevät ohjelmaan ilmaisen viinan ja hyvien bileiden perässä, mutta Miran ja Valton kohdalla siitä ei ollut kyse. Ohjelman viinanhuuruinen biletyskulttuuri teki ajasta viettelysten saarella vielä rankempaa, tosin eri syistä kuin monella muulla.

- Juominen ei kuulu meidän normaaliin elämäämme. Siihen kuuluu hyvä uni, puhdas ruoka ja treeni. Saaren bileet olivat hirveä shokki sekä henkisesti että fyysisesti, Mira avaa.

Bileet eivät paria selkeästi innostaneet.

- Alkoholiin ei saa heitettyä murheita menemään, Valto komppaa Miraa.

Lue myös: Temptation Island -pari eroaa neljän kuukauden välein - lyhimmillään ero kestänyt kolme tuntia

Lue myös: Jarkko ja Mattu lähtivät Temptation Islandille bileiden perässä: ’Muistikuvat ovat hatarat'

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat