Kuva: Shutterstock

Lohjalainen Maria kosi Timoa karkauspäivänä erikoisella tavalla: "Once in a lifetime -juttu"

01.03.2020 16:00 - Henna Koste

Maria Rannan kosinta komeili Helsingin Sanomissa sivun kokoisena.

Karkauspäivänä perinteen mukaan nainenkin ”saa” kosia miestä. Näin teki Maria Ranta, mutta niin näyttävästi, että sen huomasi moni muukin suomalainen. Eilen lauantaina 29. helmikuuta Ranta esitti tärkeän kysymyksen kumppanilleen Timo Zaitseville Helsingin Sanomien sivulla. Kyseessä oli Vepsäläisen kokosivun ilmoitus. Sormuksen sijaan miestä pyydettiin ottamaan vastaan designvalaisin.

Mies kutsuttiin myös aamukahville Marian työpaikalle lohjalaiskahvilaan, jossa kosinta tapahtui karkauspäivän aamuna.

“Saimme vihiä pariskunnasta, joka oli paitsi uusimassa sisustustaan, myös mahdollisesti vielä suurempien kysymysten äärellä lähiaikoina. Innostuimme tästä ja halusimme tarjota tulevalle morsiamelle mahdollisuuden ikimuistoiseen kosintaan karkauspäivänä sekä lahjoittaa parille tämän valaisimen. Valaisin symboloi pitkäikäisyydessään tietysti Vepsäläisen lupausta “elämänkumppaneita tositarkoituksella”, mutta toivottavasti ennen kaikkea tämän tulevan liiton rakkauden ja onnen täyteistä kestoa”, kertoo Vepsäläisen markkinointijohtaja Outi Lahtinen tiedotteessa.

Maria kertoo hämmentyneensä yhteydenotosta aluksi.

“Aika äkkiä sekin vaihtui silkaksi innostukseksi. Onhan tämä nyt kirjaimellisesti aika once in a lifetime -juttu, kosinta ja vieläpä tällä tavalla. Ja kyllä tämä sikälikin aika täydelliseen saumaan tuli, kun oltiin kotia muutenkin uuteen uskoon laittamassa. Että ainakin yksi asia meillä nyt olohuoneessa on, jonka tunnearvoa ei rahassa voi mitata ja joka muistuttaa tästä päivästä vielä vuosienkin päästä”, naurahtaa Maria kertoo.

(kuva: Vepsäläinen)

Lue myös: Miehen erittäin luova kosinta elokuvateatterissa meni viraaliksi: "Hän nosti rimaa"

Kilpailut

Uusimmat