Kuva: AOP

Post Malone paljastaa, miksi tatuoi kasvonsa - ei koe olevansa viehättävä

04.03.2020 09:15 - Ella Haura

Artisti kertoo tuoreessa lehtihaastattelussa myös, että musiikkiin on helppo purkaa tunteita.

Spotifyn viime vuoden streamatuin artisti Post Malone, oikealta nimeltään Austin Richard Post, 24, menee syvälle kertoessaan urastaan miehille suunnatun GQ-Style-lehden haastattelussa ja paljastaa perimmäisen syyn kasvojensa tatuoinnille. 

Ujous ei tule ensimmäisenä mieleen artistista, joka kuuluu maailman suosituimpien muusikoiden joukkoon ja laulaa mahtaillen: ”I feel just like a rockstar”. Egobiiseistä huolimatta artisti kamppailee ulkonäköpaineiden ja mielenterveysongelmien kanssa, joista hän kertoo tuoreessa artikkelissa.

- Haluan näyttää coolilta, ja kenties siksi olen tatuoinut kasvojani. En aina pidä ulkonäöstäni. Musiikkiini se sijaan olen tyytyväinen, olen tehnyt kappaleitteni eteen paljon töitä, Post Malone kommentoi GQ-Style-lehdelle. 

Lauluihin on Malonen mukaan helppo purkaa tunteita, mutta terapiassa käymisen hän kokee epämukavaksi. Lyriikat kumpuavat juuri kärsimyksen tunteista, ja siksi artisti kokee kipuilun tarpeelliseksi. Artisti nauraa toisinaan pienen itsensä vähättelyn tekevän hyvää.

Mies julkaisi Instagram-tilillään lehden kansikuvan, jossa hän on pukeutunut hohtavan valkoiseen bleiseriin ja Cowboy-hattuun. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Räppärille vilautettiin rintoja keikalla - miehen spontaani reaktio leviää netissä

Lue myös: Ozzy Osbourne paljastaa: Uusi sooloalbumi valmistui muutamassa viikossa!

Lue myös: Post Malonen Crocsit tulivat kauppoihin - myytiin loppuun ennätysajassa

Lähde: GQ Style

Kilpailut

Uusimmat