Kuva: AOP

Miley Cyrus otti alastonta naista esittävän tatuoinnin - Alma ihastelee Instagram-kommenteissa

03.03.2020 21:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Alma kehui ystävänsä tatuointia ytimekkäästi.

Laulaja Miley Cyrus, 27, on esitellyt Instagramissa seuraajilleen uutta tatuointiaan. Nainen on tatuoinut käsivarteensa taiteilija Henri Matissen piirroksen alastomasta naisesta. Cyrus jakoi tatuointiaan esittelevän videon Instagramiin. Voit katsoa päivityksen alta. Jos se ei näy alla, näet sen myös täältä.

Miley Cyrusin seuraajat ovat ihastuneet tatuointiin. Yksi päivityksen kommentoijista on Cyrusin ystävä, suomalaislaulaja Alma, 24. Nainen on kommentoinut ytimekkäästi yhden sydänsilmäemojin. Alma on saanut kommentilleen yli 300 tykkäystä.

Miley Cyrus ja Alma ovat ystävystyneet työskentelyn lomassa. Kaksikko on kirjoittanut yhdessä biisejä, ja yhteistyön hedelmiä ovat muun muassa Cyrusin sinkkuhitti Mother’s Daughter ja Cyrusin, Ariana Granden ja Lana Del Reyn yhdessä esittämä Charlien enkelit -tunnusbiisi Don’t Call Me Angel.

Alman ja Miley Cyrusin yhteistyöstä tihkui ensimmäiset tiedot julkisuuteen kesällä 2018. Alman viimeisin sinkkujulkaisu Bad News Baby näki päivänvalon viime marraskuussa, ja naiselta odotetaan parhaillaan debyyttialbumia, jonka julkaisua on jo useaan otteeseen siirretty.

Lue myös: Tiedätkö, miltä Miley Cyrusin veli näyttää? Kokonaan tatuoitu rokkari hurmaa somessa

Lue myös: Miley Cyrus paljasti härskin tavan naurattaa kumppaniaan - fanit hehkuttavat roisia tapaa toimia

Lähde: Popcrush

Kilpailut

Uusimmat