Kuva: AOP

Sophie Turner paljastaa - vihasi miehensä Joe Jonasin bändiä nuorempana

04.03.2020 11:15 - Milena Raappana

Sophie Turner syytti teininä The Jonas Brothers -yhtyettä suosikkibändinsä hajoamisesta.

Maailma pidättää hengitystään odottaessaan yhden Hollywoodin suloisimman parin Sophie Turnerin, 24, ja Joe Jonasin, 30, vahvistavan huhutut raskausuutiset. 

Söpö pariskunta on ollut yhdessä vuodesta 2016 saakka, mutta asiat olisivat voineet mennä täysin eri tavalla. 

Tämä selviää Glamour-lehden uutisesta, jonka mukaan Game of Thrones -tähti ei ystävineen pitänyt nuoruudessaan miehensä ja tämän veljien The Jonas Brothers -yhtyeestä, joka oli tuolloin suuressa suosiossa. 

- Briteissä oli bändi nimeltään Busted. Heillä oli hitti nimeltään Year 3000. Se oli mahtava ja me olimme suuria Busted-faneja, Turner kertoi Elle-lehden haastattelussa. 

View this post on Instagram

♥️

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

- Sitten The Jonas Brothers teki siitä oman versionsa ja teki siitä massiivisen. Ja Busted hajosi. Me luulimme, että se kaikki oli The Jonas Brothersin syytä. Joten vihasimme heitä, Turner jatkoi.

Vuonna 2016 Turner oli elokuvan kuvauksissa, kun yksi leffan tuottajista, joka oli kerran asunut bändin naapurissa, vinkkasi, että tähti saattaisi pitää Joe Jonasista. Tämän jälkeen Turner oli samassa bisnestapaamisessa Jonasin agentin kanssa, joka kertoi näyttelijälle tämän muistuttavan yhtä hänen asiakastaan eli Joeta ja ajatteli heidän tulevan hyvin juttuun keskenään. 

View this post on Instagram

Frosted fun n frolics

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Myöhemmin Jonas laittoi Turnerille viestiä ollessaan kiertueella Briteissä ja kysyi, haluaisiko tämä hengailla hänen kanssaan. 

- Oletin hänen ilmestyvän turvamiesten kanssa. Ajattelin, että "hän on varmasti mulkku", Turner selitti Ellen haastattelussa, ja kertoi ottaneensa tapamiseen mukaan kaikki hänen miespuoliset ystävänsä, koska ei luottanut Jonasin todella olevan sitä, mitä antoi itsestään olettaa.

He tapasivat rähjäisessä baarissa eikä Jonas tuonut turvamiehiään mukanaan. Illan aikana kaksikko nautti drinkkejä ja jutteli tuntikausia. 

- Ja pian me olimme erottamattomat. Lähdin hänen kanssaan kiertueelle, Turner kuvaili.

Lue myös: Tähtiparin koira kuoli traagisesti yliajossa viime viikolla - ottivat kauniit muistotatuoinnit

Lue myös: Joe Jonas ja Sophie Turner: Yllätyshäät Las Vegasissa!

Lähde: Glamour, Elle

Kilpailut

Uusimmat