Kuva: AOP

"Melkein kuolin" - Jared Leto kiipeilyonnettomuudessa, köysi rispaantui 180 metrin korkeudessa

09.03.2020 10:15 - Roy Kokkonen

Näyttelijä koki kauhunhetkiä vuorikiipeillessä, kun häntä ilmassa kannatteleva köysi alkoi rispaantumaan.

Näyttelijä ja muusikko Jared Leto, 48, kertoo käyneensä lähellä kuolemaa kalliokiipeilyonnettomuudessa Nevadassa, Yhdysvalloissa. Leto putosi kiipeillessään ja päätyi roikkumaan köyden varaan 180 metrin korkeudessa. Samassa köysi alkoi rispaantumaan kalliota vasten. Näyttelijä onnistui kuitenkin pääsemään kalliokielekkeelle turvaan ja selvisi tilanteesta säikähdyksellä.

30 Seconds to Mars -yhtyeen laulajana tunnetuksi tullut ja Dallas Buyers Club -elokuvasta Oscar-palkinnon saanut näyttelijä jakoi Instagramissa kuvia ja videon tapahtumasta. Kuvissa näkyy rispaantunut köysi ja videolla Leton reaktio tilanteen selvittyä.

Näyttelijä kuvailee kauhunhetkiään kuvatekstissä:

"En halua kuulostaa dramaattiselta, mutta tänään melkein kuolin. Putosin Red Rockissa yhdessä Alex Honnoldin kanssa. Katsoin ylös, ja sekunneissa kallio alkoi leikkamaan köyttä, jonka varassa roikuin 180 metrin korkeudessa. Muistan katsoneeni alas. Se oli outo hetki - ei niinkään pelottava, enemmänkin todellisuudentajuinen ja hieman melankolinen. Adrenaliini tuli jälkeenpäin, kun pääsin takaisin kallioseinämälle. Selvisimme kuitenkin näkemään seuraavan päivän. Kaiken kaikkiaan se oli oikeastaan aika hauskaa. Jatkoimme kiipeilemistä yöhön saakka."

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Lue myös: Hollywood-hurmuri Jared Leto vampyyrina - uusi Marvel-seikkailu julkaistaan ensi kesänä

Lue myös: Jared Leto näreissään uudesta Joker-leffasta - olisi halunnut itse jatkaa roolissa

Kilpailut

Uusimmat