Kuva: Petri Mast

Sini Ariell sai keskenmenon - "Raskauteni ei edes pitänyt olla mahdollista"

10.03.2020 18:45 - Ella Haura

16 vuotta lapsettomuudesta kärsinyt pin-up-malli sai esikoistyttärensä kaksi vuotta sitten.

”Menetin lapseni. Sen toisen. Halutun, rakastetun, medialta suojellun ja todellakin yhteisesti toivotun. Tuleva Bonds Jr. menehtyi kohtuuni viikon 6 ikäisenä, ja koska vuotoa ei tullut, on se tehtävä kemiallisesti”.

Näin kirjoittaa pin-up-malli ja tatuointiartisti Sini Ariell, 38, tuoreessa blogikirjoituksessaan. Suuri ilo kuoli sisälläni -otsikoitu teksti kertoo Sini Ariellin rankasta keskenmenosta, jonka hän julkaisi vain päiviä kokemuksen jälkeen.

Nainen kärsi lapsettomuudesta 16 vuotta ja erosi edellisestä suhteestaan siksi, että mies olisi halunnut omia lapsia. Malli löysi uuden rakkauden, jolle tuli raskaaksi vastoin kaikkia odotuksia. Nykyinen puoliso Stuart Bonds ei koskaan haaveillut lapsista. Sini Ariellille ja Bondsille syntyi Penny-tytär kaksi vuotta sitten.

Lapsettomuusdiagnoosin saanut Sini Ariell tuli uudelleen raskaaksi, josta hän kertoo nyt blogissaan. Ensimmäisessä ultrassa kaiken todettiin olevan hyvin, kunnes tulevalla äidillä heräsi epäilys.

”Ahdistavan pitkän hiljaisuuden jälkeen lääkäri soitti sairaalaan ja kysyi aikaa akuuttiin sisäultraan. Tiesin, että jokin on nyt mennyt sitten mönkään”, Sini Ariell kirjoittaa.

Huoli osoittautui todelliseksi, sillä naisen raskaus oli keskeytynyt. Keskenmeno jouduttiin käynnistämään kemiallisesti lääkkeellä.

Makaan sängyllä. Kyynel vierii poskeani pitkin. Otan aborttipillerin, sen ensimmäisen. Mietin, miksi onneni on niin haavoittuvaa,” Sini Ariell jatkaa tekstissään.

Sini Ariell haluaa tukea muita keskenmenon saaneita ja jatkaa elämäänsä vahvempana. Blogin kommenteissa hänelle lähetetään voimia, ja saman läpi käyneet naiset osoittavat hänelle tukeaan. Tekstin lopussa hän vielä hyvästelee syntymättömän lapsensa.

”Lapsi oli jo minulle todellinen, meidän koko perhe silitteli vatsaani joka käänteessä ja ohi kulkiessaan. Me rakastimme sinua. Hyvää matkaa ja nähdään myöhemmin. Olit tärkeä, olit ilo, olit jäsen liitossamme.”

Pääset lukemaan blogikirjoituksen kokonaisuudessaan tästä.

Lue myös: Esikoisensa saanut Sini Ariell julkaisi kauniin imetyskuvan: "Tässä ei ole mitään hävettävää"

Lue myös: Sini Ariell brutaalin rehellisenä vauva-arjesta: "Tämä on aivan v*tun perseestä"

Kilpailut

Uusimmat