Kuva: AOP

Game Of Thrones -tähti Emilia Clarke sai veljeltään muistorikkaan joululahjan - "Purskahdin itkuun"

12.03.2020 21:45 - Lauri Kujanpää

Clarke paljasti vastikään, että ei mielellään ota selfieitä fanien kanssa.

Game Of Thrones -sarjassa Daenerys Targaryen -hahmoa näytellyt Emilia Clarke, 33, kertoi Zoe Ball's BBC Radio 2 Breakfast Show -ohjelman haastattelussa, että sai veljeltään muistorikkaan joululahjan.

Clarken veli oli nimittäin antanut tähdelle joululahjaksi muiston jättisuosioon nousseen sarjan kuvauksista.

- Minun uskomaton veljeni, joka työskenteli Game Of Thronesin kulisseissa, sai hommattua minulle mahtavimman joululahjan koskaan, Clarke innostui kertomaan ja jatkoi:

- Hän sai minulle yhden Targaryenin lipuista! Purskahdin heti itkuun, sillä se oli niin hienoa! Kun olin rauhottunut, aloin ruinaamaan lisää tavaraa: "Saisinko myös peruukin tai takin?", Clarke nauroi.

Clarke Daenerys Targaryen -hahmossaan. (kuva: AOP)

Clarke kertoi vuoden alussa, että ei pidä siitä, että fanit ottavat hänen kanssaan selfieitä. Syy asialle on varsin hyvä. 

- Minulle kävi kerran niin, että olin lentokentällä ja sain todella pahan paniikkikohtauksen. Minusta tuntui täydellisen yksinäiseltä ja yritin puhua äitini kanssa puhelimessa. Samalla hetkellä joku mies tuli pyytämään selfietä ja yritin selittää, että en saa nyt henkeä.

- Jos joku nykyään tulee kysymään selfietä, annan mielummin nimikirjoituksen. Tuosta hetkestä jäi niin ikävä muisto ja kärsin edelleenkin paniikkihäiriöstä.

Lue myös: Game Of Thrones -kaunotar ei halua ottaa selfieitä - välttelee myös itsensä googlettamista

Lue myös: Tiesitkö, että Emilia Clarkea ei tunnisteta kadulla? Lue kahdeksan faktaa kaunottaresta

Lue myös: Emilia Clarke paljasti, kuinka valmistautui BAFTA-gaalaan - videolla lähes miljoona katselukertaa

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat