Kuva: AOP

Miley Cyrus ei käyttänyt bikineitä kolmeen vuoteen - kertoo nyt syyn

18.03.2020 09:45 - Reija Saarinen

Cyruksen mukaan omat tunteet saivat hänet myös ajattelemaan, että hän valehtelee faneilleen.

Demi Lovato, 27, ja Miley Cyrus, 27, pitivät eilen yhteisen Instagram-liven, jossa he puhuivat muun muassa itsetunnosta.

Keskustelun tiimellyksessä nousi esiin muun muassa Cyruksen vuoden 2013 esitys MTV Video Music Awards -tapahtumassa, jossa hän nousi lavalle nuden sävyisessä bodyssa yhdessä Robin Thicken kanssa.

Cyruksen mukaan asusta ja ulkonäöstä saatu palaute vaikutti häneen niin vahvasti, ettei hän käyttänyt bikineitä tai lyhyitä shortseja moneen vuoteen. 

- Meni noin 2-3 vuotta, joiden aikana en käyttänyt lainkaan shortseja. Lavalle en mennyt missään nimessä hameessa. Ja kaikki tämä siksi, että minulla oli tuolloin päällä söpö nude body, jonka vuoksi minua verrattiin kalkkunaan, Cyrus muistelee.

Cyruksen mukaan kommentit saivat aikaan suurta pahaa oloa. Ja tunteidensa kanssa hän koki myös valehtelevansa faneilleen. Hänhän oli aina ollut se itsevarma nainen, joka ei välitä muiden puheista.

- Olin siihen aikaan todella hoikka, ja silti kuulin koko ajan kalkkunaviittauksia. Se johti siihen, etten käyttänyt pariin vuoteen lainkaan bikineitä. Minulla oli niin kamala olo kehostani. Kukaan ei varmasti ajatellut, että kommentit saisivat minussa aikaan moisia tunteita, Cyrus toteaa.

Lue myös: Miley Cyrus ei halua tietää mitään ex-miehensä rakkauselämästä - "Ero on ollut kaikille raskas"

Lue myös: Miley Cyrus vitsaili entisestä avioliitostaan somessa - fanit hämmentyivät

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat