Kuva: AOP

Kim Kardashian tappelustaan Kourtneyn kanssa: 'Vuodin verta ja kuvaukset keskeytettiin viikoksi'

01.04.2020 11:15 - Milena Raappana

Kim Kardashian kertoi väkivaltaisen tapauksen yksityiskohtia Jimmy Fallonin haastattelussa.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 39, kertoi Jimmy Fallonin, 45, The Tonight Show: Home Edition -ohjelmassa hänen ja Kourtney Kardashianin, 40, väkivaltaisesta riidasta

Sisarusten välit ovat olleet tulehtuneet muun muassa siksi, ettei Kourtney halua enää osallistua Keeping Up With The Kardashians -ohjelman kuvauksiin yhtä intensiivisesti kuin ennen. Ennen kaksikon tappelua Kim ehti suututtaa kommenteillaan myös sisaruskatraan toiseksi nuorimman Kendall Jennerin, 24. 

Kim kertoi Jimmy Fallonille, että yhteenoton raakuus ei näy ohjelmassa, sillä hän itseasiassa alkoi vuotaa verta Kourtneyn raapiessa häntä kovakouraisesti. 

- En ikinä turvaudu väkivaltaan sillä tavalla. Mutta hän raapi minua niin kovaa, ette voineet nähdä sitä, vuodin verta. Joten ette päässeet näkemään yksityiskohtia, Kim kuvaili. 

- Kun katsoin käsivarttani ja näin, että hän todella oli raapinut minua ja tunsin sen selässäni asti, minä vain menin ja löin häntä takaisin. Se ei ole ylpein hetkeni, mutta kävimme sen läpi, Kim jatkoi ja kertoi, että tuotanto suljettiin viikoksi tapauksen jälkeen. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hän myös kuvaili perheen managerin Kris Jennerin, 64, purskahtaneen itkuun nähdessään lastensa tappelun. Kris oli hämmentynyt tyttäriensä käytöksestä samaten kuin koko tuotantotiimi. 

- Luulen, että kaikki olivat järkyttyneitä hetken ja mietti, että "tämä ei ole meidän tyylinen ohjelma". Niin kuin, mitä tapahtuu? Haluamme kaikkien tuntevan olonsa mukavaksi ja turvalliseksi, Kim selitti. 

Sisarusten välit ovat Kimin mukaan hyvät, ja Kourtney on ottanut tarvitsemansa tauon kuvauksista. Kuuluisa tosi-tv-perhe ehti kuvata tuoreen tuotantokauden melkein valmiiksi ennen koronaviruspandemian iskemistä ja sosiaalista eristäytymistä. Vain viimeinen jakso jäi uupumaan ja Kimin mukaan nyt sisarukset kuvaavat klippejä itse omien perheidensä kanssa ja elämäänsä eristäytyneinä. 

Lue myös: Poikabändi imitoi Kardashianien legendaarista tappelua - klaanin jäsenet kommentoivat huvittuneina

Lue myös: Kim Kardashianin perhe koki ikävän tapaturman: "Hän sai viillon koko kasvoihinsa"

Lähde: Cosmopolitan

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat