Kuva: AOP

Billie Eilish julkaisi bikinikuvia ja nostatti ikävien kommenttien vyöryn: "Hän muuttui huoraksi"

15.04.2020 08:15 - Roy Kokkonen

Laulaja avautuu kokemistaan ulkonäköpaineista ja ongelmista kehonkuvansa kanssa.

Aiemmin tänä vuonna poptähti Billie Eilish, 18, julkaisi useamman kuvan itsestään bikineissä. Hän on aiemmin tullut tunnetuksi huomiota herättävästä, mutta peittävästä pukeutumisesta. Eilish kertoo, että paljastavammat otokset saivat aikaan ikävien kommenttien vyöryn.

- Kommenteissa ihmeteltiin, miksi julkaisen sellaisia kuvia ja samalla sanon etten halua tulla kohdelluksi seksuaalisena objektina, Eilish kertoo Dazedin haastattelussa.

Hän kertoo, että osa kuvista on aiheuttanut kommentteja, joissa hänet on yritetty häpäistä.

- Sain kommentteja, joissa sanottiin: "En pidä hänestä enää, koska heti kun hän täytti 18, hän muuttui huoraksi". En voi voittaa. En todellakaan voi voittaa, Eilish sanoo.

Alta löytyvästä päivityksestä näet kuvat, jotka saivat ikäviä kommentteja

Laulaja kertoo julkisuuden vaikuttaneen hänen kehonkuvaansa. Hän paljastaa, että on joskus vältellyt peiliin katsomista.

- Viime vuonna saavutin pisteen, jossa en tunnistanut omaa kehoani, koska en ollut nähnyt sitä hetkeen. Ajattelin, että kenen keho tuo on?

Sittemmin tähden kehonkuva on parantunut hieman.

- En tarkoita, että pitäisin kehostani, olen vain enemmän OK sen kanssa, hän kertoo.

Aiemmin hän esitti keikallaan videon, jossa hän riisutui ja puhui kohtaamistaan ulkonäköpaineista. Eilish kokee painetta pysyä löysiä vaatteita suosivalle tyylilleen uskollisena. 

- Jos laittaisin mekon päälle jonnekin, minua vihattaisiin sen takia. Ihmiset ajattelisivat, että kuinka kehtaan tehdä sitä, mitä vastaan olen kapinoinut. Mutta en minä oikeastaan kapinoi. Käytän vain sellaisia vaatteita, joita haluan. Jos minusta joskus tuntuu hyvältä esitellä vatsaani, sen pitäisi olla sallittua.

Lue myös: 14-vuotiaan pojan tulkinta Billie Eilishin kappaleesta saa aikaan kylmät väreet - oletko samaa mieltä?

Lue myös: Billie Eilish paljasti uutuusvideolla tavallista enemmän ihoa, fanit innostuivat: "Mitä v***ua?"

Lähde: Dazed

Kilpailut

Uusimmat