Kuva: AOP

Tiesitkö, että prinssi Williamilla ja Harrylla on bonusveli? Mies on suosittu ruokakriitikko

16.04.2020 17:15 - Milena Raappana

Prinssi Charlesin poikapuoli Tom Parker Bowles kertoo, ettei koe kuuluvansa kuninkaalliseen perheeseen.

Kun miettii brittihovin ydinkokoonpanoa, mieleen piirtyy kuva kuningatar Elisabetista, prinssi Charlesista, prinssi Williamista ja herttuatar Catherinesta sekä kuninkaallisesta sisäpiiristä syrjään astuneet prinssi Harry ja herttuatar Meghan

Tuntemattomampi kuninkaalliseen perheeseen linkittyvä henkilö on prinssi Charles poikapuoli Tom Parker Bowles, 45, joka on siis Williamin ja Harryn bonusveli. Cosmopolitan-julkaisu selvitti, kuka Tom oikeastaan on, mitä hän tekee ja mikä hänen yhteytensä on Britannian monarkiaan. 

(kuva: AOP)

Ennen kuin Cornwallin herttuatar Camilla virallisesti laittoi hynttyyt yhteen prinssi Charlesin kanssa, hän oli naimisissa Andrew Parker Bowlesin kanssa ja he saivat kaksi lasta: Tomin ja hänen siskonsa Lauran

Tom on ammatiltaan ruokakriitikko ja -kirjailija, ja hän on kirjoittanut yhteensä seitsemän ruokakirjaa. Vuonna 2014 hän lukeutui Iso-Britannian kymmenen Twitterissä seuratuimman ruokakriitikon joukkoon. 

Vaikka Tomin isäpuoli onkin kuningasperheen jäsen, hän kertoi The Expressille, ettei hän ja hänen siskonsa oikeastaan ole osa brittihovia. 

- Äitini lukeutuu siihen avioliiton kautta. Hän on osa sitä. Me olemme rahvaita lapsia. Olemme vain sivullisia. 

Tom on kuitenkin osallistunut joihinkin hovin tapahtumiin, kuten Harryn ja Meghanin häihin. Harry ja William osallistuivat myös hänen häihinsä, joita vietettiin vuonna 2005. Hän on naimisissa muotitoimittaja Sara Buysin kanssa ja heillä on kaksi lasta. 

Tom Parker Bowles ja Sara Buys prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin häissä 2018. (kuva: AOP)

Tom Parker Bowlesin ja Sara Buysin häitä vietettiin 10. syyskuuta 2005. (kuva: AOP)

The Expressin mukaan kun prinssi Charles jonain päivänä nousee valtaistuimelle, hän saattaisi myöntää kuninkaalliset tittelit myös Tomille ja tämän siskolle.

Lue myös: Twitter tulistui prinssi Charlesille - antoi Katy Perrylle yllättävän nimityksen

Lue myös: Prinssi Charlesilla on todettu koronavirustartunta - työskentelee tällä hetkellä eristyksissä

Lue myös: Miksi Sussexin herttupari istui kuninkaallisen perheen takana viimeisessä edustustilaisuudessaan?

Lähde: Cosmopolitan, The Express

Juttua muokattu 16.4. klo 19:32: Otsikossa ja jutussa käytettiin termiä velipuoli, jota usein käytetään sisaruussuhteissa, kun toinen vanhempi on biologinen. Tomilla, Williamilla ja Harrylla kuitenkaan ei ole samoja vanhempia. Tällaisista sisaruussuhteista käytetään termejä joihin liitetään uus- tai bonusetuliite. 

Kilpailut

Uusimmat