Kuva: Youtube

Salkkareiden yllättävin kohu syntyi tökeröistä rantakohtauksista - "Tuli valtaisa mediasuksee!"

20.04.2020 20:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Suosikkisarjan tuottaja Marko Äijö muistelee lavastusratkaisun nostattamaa kohua huvittuneena.

Vuosikymmenestä toiseen porskuttava saippuasarja Salatut elämät on ehtinyt herättää kohun jos toisenkin. Yli 20 vuotta ruuduissa nähty sarja on noussut otsikoihin muun muassa rajuista tai pelottavista kohtauksistaan sekä seksin ja seksuaalisuuden kuvaamisesta.

Sarjan sisällöstä vastaava tuottaja Marko Äijö kertoo Voice.fi:n haastattelussa, että joskus mediakohut pääsevät yllättämään.

- Yllättävimmät kohut tulevat todella yllättävistä jutuista, Äijö sanoo.

Marko Äijö (kuva: Emmi Moilanen)

Miehen mielestä yllättävin kohu nousi vuonna 2016, kun sarjan hahmot Monica (Irina Vartia) ja Eva (Tiia Elg) lähtivät rantalomalle Thaimaahan. Rantakohtausten lavastamista kommentoitiin naureskellen sosiaalisessa mediassa, ja aihe nostettiin esille myös perinteisen median puolella.

- Pistimme tytöt tuollaiselle sisähiekkarannalle ja laitoimme Marmaranmeren arkistokuvaa taustalle, eli teimme kohtaukset bluescreenin edessä. Siitä tuli aivan valtaisa mediasuksee! Älyttömästä lavastetaustasta tuli kohu, Äijö naureskelee.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Epäaidon näköisille kohtauksille naurettiin, mutta kaikki eivät ehkä tajunneet, että epäaitous oli tuotantoryhmän tarkoitus. Näin ainakin Marko Äijö väittää.

- Se tehtiin nimenomaan sillä tarkoituksella, että nyt tehdään kitschiä, Äijö sanoo viitaten termiin, jolla kuvaillaan halvan ja mauttoman oloisia asioita.

Lavastusratkaisun saama huomio yllätti kuitenkin tekijänsä.

- Kun ajattelee, että Monica Mustavaara ja Eva Tamminen ovat bikineissä siinä etualalla, on hämmentävää, että ketä kiinnostaa, mitä siellä kuvan taka-alalla on, Marko Äijö kommentoi.

Lue myös: MTV: Salkkarit-kaunotar palasi äitiyslomalta - kertoo nyt, miten vuosi on sujunut

Lue myös: Salkkareissa Elina Taalasmaata näyttelevä Inna Tähkänen teki muodonmuutoksen rooliaan varten, katso!

Kilpailut

Uusimmat