Kuva: MTV Katsomo

Homoseksikohtaus Salatuissa elämissä tuohdutti katsojat jälleen - tuottaja puolustautuu MTV:lle

10.02.2018 13:15 - Iiro Myllymäki

Sarjan vastaava tuottaja Marko Äijö pohtii MTV:lle, että miehen ja naisen välinen seksi olisi tuskin herättänyt vastaavanlaista kritiikkiä.

Salatut elämät -sarjassa tällä viikolla näytetty seksikohtaus on saanut osan katsojista pahastumaan niin paljon, että ohjelman tuottaja on vastannut kritiikkiin MTV:n haastattelussa. Sarjan tekijät ovat saaneet palautetta kohtauksesta muun muassa sarjan Facebook-sivulle. Kohauttaneessa kohtauksessa nähdään, miten Kalle päätyy harrastamaan suuseksiä työpaikallaan sairaalassa miespuolisen laitoshuoltajan kanssa. Voit katsoa kohtauksen alta.

Vasta pari viikkoa sitten sarja nousi otsikoihin niin ikään homoseksikohtauksen vuoksi. Nyt sarjan vastaava tuottaja Marko Äijö on kommentoinut uuden kohtauksen herättämää mielipahaa MTV:lle.

- Televisiossa näytetään tänä päivänä vaikka mitä. Seksi ei ole enää mikään uutinen, mutta onko tässä ollut vain kyse siitä, että on näytetty kahden miehen välistä seksiä? Äijö kommentoi.

Jotkut kommentoijista ovat huomauttaneet, että sarjaa esitetään alkuillan ohjelmapaikalla puoli kahdeksalta eikä suoran seksuaalinen sisältö tämän vuoksi olisi sarjassa suotavaa. Äijön mukaan sarjan sisällössä on pysytty ikärajamäärittelyn puitteissa. Seksikohtauksen sisältäneet jaksot olivat ikärajaluokitukseltaan kiellettyjä alle 7-vuotiailta.

- Lainsäädäntö määrittelee ikärajaluokittelun kriteerit ja sen myötä viime kädessä sisältöjemme "rohkeuden" rajat, Äijö kommentoi.

Äijö sanoo, että kritiikin lisäksi Salatuille elämille on annettu paljon kiitosta "rohkeudesta" tuoda monia aiheita esille.

Kallea näyttelevä Pete Lattu puolusti homoseksikohtauksia aiemmin Voice.fi:n haastattelussa.

- Nyt siinä voi sitten taas miettiä, että jos se olisi ollut heteroseksikohtaus, olisiko siitä närkästytty niin kovin kovasti. Tietenkin formaatin mukaisesti siinä ei näytetty mitään, kaikki asiat, likaiset, iljettävät yksityiskohdat ovat tapahtuneet kunkin katsojan korvien välissä. Siinä on ehkä jotain mielikuvia luotu, Lattu kommentoi.

Lue myös: Homoseksi Salatuissa elämissä nosti kohun - näyttelijä puolustaa kohtausta

Lue myös: Salkkareihin 16 vuoden jälkeen palaava Andrei Sandberg: "En osannut silloin käsitellä julkisuutta"

Lähde: MTV

Kilpailut

Uusimmat