Kuva: AOP

Gwyneth Paltrow pani parjaamansa Oscar-puvun myyntiin keräystä varten - monelta fanilta täystyrmäys

22.04.2020 12:45 - Roy Kokkonen

Näyttelijän päätös laittaa aiemmin arvostelemansa iltapuku myyntiin on saanut lukuisilta faneilta täystyrmäyksen, mutta monelta myös kannustusta.

Näyttelijä Gwyneth Paltrow, 47, päätti osallistua Leonardo DiCaprion masinoimaan "All-In Charity Challenge" -keräykseen, jossa fanit voivat voittaa ikimuistoisia kokemuksia maailmantähdiltä osallistumalla keräykseen.

Keräyksen tuotot lahjoitetaan vähävaraisten lasten ruokailua tukeville hyväntekeväisyysjärjestöille. Muun muassa Ellen DeGeneres, Matthew McConaughey ja Robert De Niro ovat osallistuneet tempaukseen jo aiemmin.

Paltrow kertoi Instagramissa lahjoittavansa Oscar-gaalassa vuonna 2000 nähdyn mekkonsa keräystä varten. Mekko on tarkoitus huutokaupata, ja sen tuotot lahjoitetaan keräykseen.

Näyttelijä kertoo päivityksessään, että mekolla on hänelle suurta tunnearvoa. Paltrow on tosin puhunut mekosta täysin eri sävyyn vuosia sitten.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Näyttelijän fanit huomasivat tämän välittömästi ja muistuttivat Paltrow'ta hänen aiemmista lausunnoistaan. Aiemmin Paltrow on kutsunut mekkoa yhdeksi huonoimmistaan.

- Se mekko on OK, mutta ei Oscar-materiaalia. Valitsin kyseisen mekon, koska halusin kadota tuona vuonna, Paltrow on sanonut.

Useat fanit ruoskivat näyttelijän ilmoitusta kommenteissa:

"Lahjoita rahaa, älä mekkoa, jota 'et voi pitää' enää", kommentoi eräs fani. Kyseinen kommentti on saanut jo 100 tykkäystä.

"Vitsailetko? Auttaisit ihmisiä", kirjoitti toinen.

"Hyvin jaloa, mutta lahjoittaisit omaa rahaasi", kirjoitti kolmas.

Kritiikin lisäksi Paltrow on saanut myös kannustavia kommentteja:

"Tämä on niin mahtavaa ja hyvin inspiroivaa!"

"Olet todellakin poikkeuksellinen!"

"Loistavaa!"

Lue myös: Gwyneth Paltrow avautuu seksuaalisesta turhautumisesta - elää tiiviissä kotikaranteenissa

Lue myös: Gwyneth Paltrow suunnitteli kynttilän, joka tuoksuu hänen vaginaltaan - myytiin nopeasti loppuun

Lähde: Fox News

Kilpailut

Uusimmat