Kuva: AOP

Twilight-kirjailija Stephenie Meyer yllättää - kirjasaaga saa yli vuosikymmenen jälkeen jatkoa

05.05.2020 13:15 - Milena Raappana

Midnight Sun -niminen kirja julkaistaan elokuussa.

Viimeisimmän Twilight-kirjasaagan opuksen Aamunkoin julkaisusta on kulunut 12 vuotta. Vuonna 2008 vampyyrien, ihmissusien ja teinirakkauden kyllästämä tarina muovautui elokuviksi.

Moni tuolloin teiniaikojaan elävä nuori kertoi kantansa, seisooko hän mieluummin Edward-vampyyrin joukoissa vai ihmissusi Jacobin leirissä ja henkeään haukkoen odotti hetkeä, kun Bella synnytti puoliksi vampyyriksi ja puoliksi ihmiseksi syntyneen tyttärensä Renesmeen, johon Jacob rakastui. 

Kukapa olisi uskonut, että tuo toisinaan parjattukin tarina saisi jatkoa yli vuosikymmen myöhemmin. Paper Magazine -julkaisu uutisoi kirjojen kirjoittajan Stephenie Meyerin, 46, vahvistaneen eilen Good Morning America -ohjelmassa julkaisevansa elokuun 4. päivä Midnight Sun -nimellä kulkevan kirjan, joka kertoo monille jo tuttua tarinaa Edwardin näkökulmasta. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Meyer aloitti kirjan kirjoittamisen heti vuonna 2008 Aamunkoin ilmestymisen jälkeen, mutta kaksitoista sivuisen käsikirjoituksen vuotaessa nettiin, hän hyllytti projektin kokonaan ja vannoi vuonna 2013, ettei enää koskaan kirjoita Twilight-saagalle jatkoa.

Vampyyrimaailma on kuitenkin pyörinyt hänen teoksissaan, sillä vuonna 2010 hän kirjoitti The Short Second Life of Bree Tanner -pienoisromaniin, joka kertoo erään Epäilys-kirjassa esiintyneen vastasyntyneen vampyyrin tarinan. Tämän lisäksi vuonna 2015 Meyeriltä ilmestyi Twilight-tarina sukupuolet vaihdettuna päinvastaisiksi. Tarina keskittyi Beau Swaniin ja  Edythe Culleniin. 

Kirjan kustantaja Little, Brown kuvailee tulevan opuksen kertovan "unohtamatonta tarinaa, joka Edwardin silmin saa uuden ja pimeän käänteen". 

"Kun opimme lumoavia yksityiskohtia Edwardin menneisyydestä ja hänen sisäisten ajatuksiensa monimutkaisuudesta, ymmärrämme, miksi tämä on hänen elämäänsä määrittävä kamppailu. Miten hän voi antaa itsensä rakastua Bellaan, kun hän tietää vaarantavansa tämän elämän?" kustantaja kuvailee Paper Magazinen mukaan.

 Lue myös: Robert Pattinson paljasti mielenkiintoisen faktan Twilight-koekuvauksistaan: "Näytin vauvalta"

Lue myös: Robert Pattinson oli saada potkut Twilight-elokuvista - yllättävä syy!

Lähde: Paper Magazine

Kilpailut

Uusimmat