Kuva: Nelonen

Tänään tv:ssä: Lapsi tuntemattoman kanssa -jaksossa Riina järkyttyy Arin suhteista: "Tuli puskista"

11.05.2020 07:15 - Roy Kokkonen

Muiden kokiessa odottamisen iloa Arin ja Riinan kommunikaatio-ongelmat uhkaavat kärjistyä valtavan pettymyksen edessä.

Tämän illan Lapsi tuntemattoman kanssa -jaksossa koetaan odottamisen iloa ja valtavia pettymyksiä. Osalla asiat tuntuvat vihdoin lutviutuvan, mutta yhden parin haasteet kärjistyvät.

Kristan ja Jonnin yhteisen lapsen laskettu aika lähestyy, ja he käyvät synnytysvalmennuksessa. Krista saa vinkkejä lääkkeettömään kivunlievitykseen ja tietoa siitä, mitä synnytyksessä tapahtuu. 

- Se oli uutta, miten viisas vauva on jo synnytysvaiheessa, Krista kertoo.

Krista ja Jonni käyvät synnytysvalmennuksessa. (kuva: Nelonen)

He päättävät muuttaa yhteen ensimmäisen vauvavuoden ajaksi, jotta lapsen hoito olisi helpompaa. Elämänmuutos kuitenkin jännittää.

- Toivoisin että lapsi syntyy mahdollisimman valmiiseen paikkaan. Vaikka emme pysty täysin estämään sitä, että lapsi syntyy kaaoksen keskelle, niin kuitenkin mahdollisimman hallitun kaaoksen, Krista kertoo.

Kuopiolaisen Hannan hyvä tunne itsellisestä vanhemmuudesta vahvistuu. Ystävät ovat naisen tukena valmisteluissa lapsen syntymää varten. Lapsen sukupuolikin selviää vihdoin. 

- En pelkää itsellisen vanhemmuuden tietä. Toki sitä joutuu perustelemaan, varsinkin kun olen kertonut ihmisille, että olen raskaana. Mutta eipä sillä oikeastaan ole väliä, koska tämä on minun tieni ja minun sydämeni sanoo, että tämä on oikea tie minulle, Hanna kertoo.

Hannan ystävät ovat tukena odotusaikana. (kuva: Nelonen)

Ari ja Riina kokevat jälleen uuden pettymyksen. Riinalla on ollut koko kauden ajan vaikeuksia tulla raskaaksi, ja tuore keskenmeno saa heidän välinsä heikkenemään entisestään. Ari päättää muuttaa Suomeen, jotta he voisivat viettää enemmän aikaa yhdessä.

He turvautuvat ammattiapuun väliensä selvittämiseksi. Kommunikaatio-ongelmat kuitenkin kärjistyvät, kun selviää, että Arilla on ollut ulkopuolisia suhteita.

- En ollut ajatellut asiaa ollenkaan. Tuli ihan puskista koko homma, Riina kertoo.

Riina ja Ari hakevat apua ongelmiinsa. (kuva: Nelonen)

Päällimmäisenä Riinalla on huoli omasta terveydestään.

- Miten se vaikuttaa mun terveyteen? Voinko minä saada jonkun taudin tämän takia?

Ari vakuuttaa, että on pitänyt huolen, ettei niin pääse käymään. Hän kuitenkin on pyrkinyt etsimään itselleen kumppania myös parin yhteisen projektin aikana.

- Olen ollut tietoinen omista tekemisistäni koko ajan. En mahda sille mitään, jos se on ollut Riinalle liikaa, hän sanoo.

Lapsi tuntemattoman kanssa
21:00
Nelonen

Lue myös: Tänään tv:ssä: Suomalaisen Hannan, 40, suurin unelma täyttyy: "Tein 28 raskaustestiä"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat