Kuva: AOP

Khloé Kardashian pilaili vessapaperilla ja raivokas somesoppa oli valmis: "Oletko tyhmä vai mitä?"

11.05.2020 10:15 - Milena Raappana

Kourtney Kardashian jakoi videon siskonsa tempusta ja kutsui sitä "nerokkaaksi".

Kardashian-Jenner-klaanin jäsenet saavat toisiaan päähänpistoja, jotka aiheestakin raivostuttavat somekansan. 

Viime vuonna Keeping Up With The Kardashians -ohjelmassa nähtiin perheen leikkivän ruokasotaa, joka ei saanut sarjan katsojilta myönteistä vastaanottoa. 

"Hävetkää! Jotkut antaisivat oikean kätensä saadakseen tuon ruuan. Kuvottavaa!" tuolloin somessa älähdettiin. Nyt samantapainen ärähdys on kuultu Khloé Kardashianin, 35, koristellessa Kourtney Kardashianin, 41,  pihan vessapaperilla yhdessä Kourtneyn pojan Mason Disickin, 10, kanssa. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kourtney jakoi videon vessapaperilla kuorrutetusta pihastaan samalla sanoen, ettei ole ollut yhtä innostunut kuukausiin ja kutsui temppua "nerokkaaksi". Cosmopolitan-julkaisun mukaan myös sisarusten äiti ja manageri Kris Jenner, 64, jakoi videon Kourtneyn talosta ja vitsaili tilanteesta. 

Yhdysvalloissa on tällä hetkellä pulaa vessapaperista, minkä takia Twitterissä Kardashianeiden toiminta on kuohuttanut suuresti. 

"Khloé Kardashianin päätös kuorruttaa Kourtneyn talo vessapaperirullilla näyttää, miten vastenmielisiä ja itsekkäitä rikkaat ihmiset ovat jopa pandemian aikana."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Ihmiset hädin tuskin ovat pystyneet ostamaan vessapaperia viikkoihin ja sinä teet tämän? Oletko tyhmä vai mitä?"

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Olen niin iloinen, että Khloé Kardashianilla on vessapaperia tällä tavalla tuhlattavaksi. Olen käyttänyt juttuja, jotka tuntuvat hiekkapaperilta, koska en edelleenkään löydä mitään muuta eikä sitäkään ole paljoa jäljellä. Voitko vetää sen pois puusta ja lähettää tänne? Ja Kris Jennerille uudelleenpostauksesta #häpeällistä."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Khloé Kardashian vuorasi ylpeästi jekun takia vessapaperilla Kourtney Kardashianin kartanon, vaikka maailmanlaajuisesti vessapaperista on pulaa. Voiko tämä ärsyttävä perhe vain häipyä, pliis." 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Kim Kardashianin jääkaappia kummasteltiin somessa - tähden vastaus lyö ällikällä

Lue myös: Kardashianien ajattelemattomat kommentit suututtivat fanit - ymmärrätkö miksi?

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat