Kuva: AOP

Kim Kardashianin jääkaappia kummasteltiin somessa - tähden vastaus lyö ällikällä

09.01.2020 15:45 - Milena Raappana

Somessa pohdittiin, syökö Kim Kardashianin perhe pelkkää ilmaa. Tosi-tv-tähden vastaus saa suun loksahtamaan.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashianin, 39, jääkaappi on päässyt ihmettelyn aiheeksi sosiaalisessa mediassa. 

Kim päivitti Twitter-tililleen julkaisun, jonka pääpaino oli hänen muotoilevassa alusvaatemallisto SKIMSissä, mutta seuraajien mielenkiinto kohdistui kuitenkin kuvassa olevaan kodinkoneeseen. Kuvassa Kim poseeraa malliston vaatteet yllään aukinaisen jääkaapin edessä. 

Twitter-kansa on ihmetellyt, miten tähden ruokavarannot ovat niin vähäiset. Kuvan jääkaapissa nököttää muutamia maitopurkkeja ja erinäisiä astioita. Päivityksen kommenteissa Kimiltä on muun muassa kysytty "syökö hänen perheensä ilmaa" ja sanottu, ettei jääkapin sisältö kuvasta lainkaan nelilapsisen perheen ruokatarpeita.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

7. tammikuuta julkaistu päivitys kirvoitti sen verran kummastuneita kommentteja, että Kim päätti näyttää seuraajilleen, miltä hänen kotinsa ruokakaapit todella näyttävät. Tähti kuvasi Instagram Storiesiinsa videoklippejä, millaista ruokaa hänen perheessään syödään. 

"Näin joukon kommentteja, joissa ihmeteltiin, miten ruokin neljä lastani, ja koska te haluatte kuollaksenne tietää, tässä vilautus meidän pääasiallisesta jääkaapista, joka on täynnä hedelmiä ja vihanneksia!" Kim kirjoitti päivityksen oheen. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tämäkin päivitys on saanut hämmästelyä aikaan, mutta tällä kertaa hieman positiivisemmassa valossa. Osa on kadehtinut värikästä terveellistä ruokaa täynnä olevaa jääkaappia, osa taas on ihmetellyt, kuinka monta jääkaappia Kimin ja hänen miehensä räppäri Kanye Westin, 42, kotona on. 

"Siskolla on jääkaappi, jonne voi kävellä sisään. Tarvitsen hetken."

"Tiedätkö, voisin muuttaa tuonne ja kasvattaa perheeni siellä."

"Jääkaappisi on isompi kuin kotini."

Instagram Storieseissaan Kim myös selitti, että pyrkii vähentämään muovia ja syö nykyään pelkästään kasvipohjaista ruokaa. 

Lue myös: Kim Kardashian yllätti Instagram-kuvallaan: "Paras, jonka olet koskaan julkaissut"

Lue myös: Kim Kardashian lihoi vuodessa 8 kiloa - paljasti syyn Instagramissa

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat