Kuva: Senja Rapila

Shirly Karvinen jakoi bikinikuvia Thaimaasta ja harmistui: "Tuli suorastaan oksettavia viestejä"

08.01.2020 10:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Shirly Karvisen mielestä ihmisten ulkonäköä arvostellaan aivan liikaa.

SuomiRock-kanavan juontaja ja entinen Miss Suomi Shirly Karvinen, 26, on käynyt pitkällä lomalla Thaimaassa ja jakanut toinen toistaan upeampia kuvia lomaltaan. Lomakuvien joukossa oli myös bikinikuvia, joiden mukanaan tuomista kommenteista nainen on avautunut viimeisimmässä päivityksessään.

Ensin Karvinen kiittää saamistaan positiivisista viesteistä. Sitten hän siirtyy kuvailemaan saamiaan toisenlaisia viestejä.

”Mutta samaan aikaan tuli suorastaan oksettavia viestejä. Maailmassa, jossa juhlitaan tervettä kehopositiivisuutta, kannustetaan jokaista olemaan rohkeasti omia itsejään ja rakastamaan omaa kehoaan sellaisena kuin se on, niin samanaikasesti moni joutuu todella kovan arvostelun kohteeksi. Milloin arvostellaan yksityiskohtaisesti kasvoja, rintoja, vartaloa, painoa, takapuolta, lihaksia, ei lihaksia jne”, Karvinen kirjoittaa.

Nainen muistuttaa seuraajiaan, että jokaisella on oikeus olla sen näköinen kuin haluaa.

Muistetaan kuitenkin, että itsevarmuus, seksikkyys ja positiivinen energia kumpuaa aina lopulta sisältä. Tänä vuonna toivoisin jokaisen löytävän rauhan itsestään ja löytävän hyvän olon sitä kautta eikä muita arvostelemalla”, Karvinen päättää kirjoituksensa.

Voit lukea koko päivityksen alta. Jos se ei näy alla, klikkaa tästä.

Shirly Karvinen on aiemmin kertonut Voice.fi:n haastattelussa poistaneensa suurimman osan paljastavista kuvistaan Instagramissa.

- Selasin vanhempia Instagram-kuviani ja järkytyin, että jos iskä nämä näkisi, niin hän pyörittelisi silmiä tyttärelleen. En halua, että vanhempani tai tulevat lapseni näkevät näitä kuvia, Karvinen kertoi.

Naisen koko haastattelun pääset lukemaan tästä linkistä.

Lue myös: Shirly Karvinen jakoi hauskoja totuuksia Instagramissa - fanit ylistävät kuvia

Lue myös: Shirly Karvinen paljastaa somessa Love Island -kuvausten varjopuolen: "Teki mieli avautua"

Suosittelemme

Uusimmat