Kuva: AOP

Julkkisparit, jotka ovat syntyneet somen yksityisviestien kautta - arvaatko, kumpi teki aloitteen?

14.05.2020 13:45 - Milena Raappana

Muun muassa Sophie Turner ja Joe Jonas ovat löytäneet toisensa somen yksityisviestien välityksellä.

Kyllä, myös eturintaman julkkistähdet käyttävät sosiaalisen median yksityisviestejä lähestyäkseen huomionsa kiinnittänyttä henkilöä tai pienoisen ihastuksensa kohdetta. 

Joskus yksityisviestien kautta yhteyden luominen on tuottanut myös tulosta ja heistä on syntynyt median rakastamia sydänkäpysiä. Näin on käynyt esimerkiksi Dua Lipalle ja Anwar Hadidille, Sophie Turnerille ja Joe Jonasille sekä Sara Hylandille ja Wells Adamsille

Elle Australia listasi suloisia julkkispareja, jotka ovat syntyneet yksityisviesteihin luikertelun kautta. 

Dua Lipa ja Anwar Hadid

(kuva: AOP)

Laulaja Dua Lipa, 24, paljasti Watch What Happens Live with Andy Cohen -ohjelmassa, että hänen ja malli Anwar Hadidin, 20, joka on Gigi ja Bella Hadidin pikkuveli, suhde alkoi yksityisviestillä.

Kaksikko oli tavannut aiemmin grillailun merkeissä, mutta lopulta heidän suhteensa kuitenkin sai kipinän Lipan laittamasta yksityisviestistä. 

Sophie Turner ja Joe Jonas

(kuva: AOP)

Kaikkien rakastama kaksikko näyttelijä Sophie Turner, 24, ja muusikko Joe Jonas, 30, löysivät toisensa yksityisviestin kautta. Turner on kertonut, että Jonas teki aloitteen ja viestitti hänelle yllättäen. 

- Meillä oli paljon yhteisiä kavereita. He olivat yrittäneet saada meidät tapaamaan toisemme jo pitkän aikaa. Seurasimme toisiamme Instagramissa, ja Joe laittoi minulle siellä yksityisviestin aivan yllättäen, Turner kuvaili Harper's Bazaarille

Pariskunta meni naimisiin viime vuonna ja odottaa tällä hetkellä ensimmäistä lastaan. 

Sarah Hyland ja Wells Adams

(kuva: AOP)

Unelmien poikamies -ohjelmastakin tuttu Wells Adams, 35, ei paljon kierrellyt ottaessaan yhteyttä Moderni perhe -tähti Sarah Hylandiin, 29. 

Hyland sanoi vuonna 2018 Jimmy Kimmel Live! -ohjelmassa:

- Oletko nähnyt niitä "luikahdan yksityisviesteihisi" -meemejä? Siinä. Hän luisui yksityisviesteihini.

Adams oli kirjoittanut viestiinsä: "Seuraavan kerran, kun olen Los Angelesissa, vien sinut drinkeille ja syömään tacoja."

Nyt kaksikko on kihloissa ja suunnittelee häitään. 

Zara Larsson ja Brian Whittaker

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ruotsalaislaulaja Zara Larsson, 22, twiittasi vuonna 2015 kaksi kuvaa malli Brian Whittakerista, 19, ja kirjoitti päivitykseensä:

"Kuka olet, missä asut, kuinka vanha olet, miksi olet niin ihana, millaisena haluat kananmunasi aamulla?"

Ei mennyt aikakaan, kun Larssonista ja Whittakerista alkoi näkyä yhteiskuvia ja he julkistivat suhteensa vuonna 2017. Kaksikon tiet kuitenkin erkanivat viime vuoden lopussa. 

Sarah Paulson ja Holland Taylor

(kuva: AOP)

American Horror Story -sarjasta tunnettu näyttelijä Sarah Paulson, 45, ja hänen naisystävänsä Holland Taylor, 77, tapasivat vuosia sitten, mutta kumpikin oli tuolloin eri suhteissa. Myöhemmin kaksikko kuitenkin löysi toisensa Twitterin kautta. 

Kohtaaminen näyttelijä Martha Plimptonin, 49, juhlissa oli jäänyt kumpaisenkin mieleen niin vahvasti, että rakkaus roihahti, kun Taylor laittoi Paulsonille yksityisviestiä. 

Lue myös: Uusi deitti-ilmiö yhdistää Tinderin ja Instagramin - oletko itse kokeillut?

Lue myös: Julkkisparit, jotka ovat tavanneet toisensa sokkotreffien kautta - arvaisitko heistä?

Lähde: Elle Australia

Kilpailut

Uusimmat