Kuva: AOP

Seura: Hannele Lauri suhteestaan Vesa-Matti Loiriin: "Emme koskaan pettäneet aviopuolisoitamme"

14.05.2020 19:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kaksikon ystävyys on säilynyt vuosikymmeniä, Lauri kertoo Seuralle.

Näyttelijä Hannele Lauri, 67, tutustui Vesa-Matti Loiriin, 75, jo 70-luvulla, kun hän opiskeli Teatterikorkeakoulussa. Kaksikon ystävyys on kestänyt tähän päivään asti ja heidän välillään on ollut myös suurempiakin tunteita.

- Tutustuin Vesa-Matti Loiriin jo opiskeluaikana, jolloin keskinäinen tunteemme syntyi. Kunnioitimme aina toistemme liittoja. Emme koskaan yhdessä pettäneet aviopuolisoitamme, vaikka olisi ollut haluakin, Lauri kertoo Seura-lehdessä.

Lauri myös paljastaa, että ei usko, että parin liitto olisi kestänyt, jos sellainen olisi tullut eteen.

- Vesku on sanonut, että mennään naimisiin ja hankitaan neljä lasta seuraavassa elämässä. Se naurattaa meitä. En usko, että liittomme olisi kestänyt, jos olisimme menneet naimisiin. Olemme kaksi niin vahvaa persoonaa, Lauri sanoo ja jatkaa:

- Sen sijaan ystävyytemme on ikuinen. Tiedämme, mitä toinen ajattelee tai aikoo sanoa. Aika ei merkitse mitään, jatkamme aina siitä, mihin edellisellä kerralla jäimme.

Loiri ja Lauri näyttelivät yhdessä muun muassa Spede Show- ja Vesku Show -sarjoissa. Lauri on ollut mukana myös useassa Uuno Turhapuro -elokuvassa, joita Loiri tähdittää.

Lue myös: Me Naiset: Hannele Lauri, 66, valmis deittailemaan - paljastaa tiukat kriteerinsä miehelle

Lue myös: IS: Hannele Lauri: Totuus kauneusleikkaushistoriastani

Lähde: Seura

Kilpailut

Uusimmat