Kaikki artikkelit

Lauri täytti muutama päivä sitten 70 vuotta.
Hannele Lauri kertoo Sadun Sunnuntaivieras -ohjelmassa, millaista oli työskennellä Edvin Laineen ja Spede Pasasen kanssa.
Laurin mukaan monilla on kuvitelmia siitä, että hän kävisi jatkuvasti erilaisissa operaatioissa.
Hannele Lauri esittää elokuvassa artisti Seija Kuulaa.
Elokuva sai vastikään trailerin.
Kaksikon ystävyys on säilynyt vuosikymmeniä, Lauri kertoo Seuralle.
Näyttelijä Hannele Lauri saa treffipyyntöjä Facebookissa, kerrotaan Me Naisissa.
Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa ollaan tänään Hannele Laurin kotona.
Laurin mukaan Loirin tytär halusi heidän menevän naimisiin.
Näyttelijä Hannele Lauri kertoo, että näyttelijäntyö on nykyään yhtä vaativaa kuin ennenkin. Aikataulutus on tiukka ja pelkästään harjoitukset vievät rutkasti aikaa.
Muistatko vielä Hannele Laurin ja Eija Vilppaan tähdittämän komediasarjan Hynttyyt yhteen? Lauri intoutui muistelemaan hittisarjaa Voicelle.
Vuoden lopulla valkokankaille palaava näyttelijä Hannele Lauri pitää enemmän miesten kanssa työskentelystä kuin naisten. Syy on yksiselitteinen.
Näyttelijä Hannele Lauri nähdään Salatut elämät -sarjassa helmikuussa, kertoo Ilta-Sanomat. Luvassa on dramaattisia tapahtumia.
Vesa-Matti Loirista tehdyssä elokuvassa mies paljastaa rutkasti uusia asioita menneisyydestään. Miehen kollega Hannele Lauri paljastaa dokumentissa, että hänen ja Loirin välillä on aina kipinöinyt.
Suomen yksi suosituimmista näyttelijöistä Hannele Lauri on saanut postissa ikävän kirjeen Verohallinnolta. Hurja jäännösvero tuli Iltalehden mukaan näyttelijälle yllätyksenä.