Kuva: AOP

Saiko Amber Heard potkut supersankariroolistaan? Oikeustaistelu Johnny Deppin kanssa vie työt

14.05.2020 20:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Heard tähditti jättisuosittua Aquaman-elokuvaa.

Maailmalla on seurattu tiiviistii oikeudenkäyntiä, jossa Johnny Depp, 56, vaatii ex-vaimoltaan Amber Heardilta, 34, 50 miljoonaa dollaria, eli noin 44 miljoonaa euroa. Oikeudessa Heardia on syytetty muun muassa todisteiden väärentämisestä ja häntä saattaa odottaa jopa vankeustuomio.

Nyt Cosmic Book -sivusto on saanut käsiinsä epävirallista tietoa siitä, että oikeudenkäynti olisi vaikuttanut myös Heardin työmahdollisuuksiin. Huhujen mukaan Heard olisi saanut potkut DC-universumista eikä siis näyttelisi enää seuraavassa Aquaman-elokuvassa. Asiasta on käyty kiivasta keskustelua muun muassa Twitter-palvelussa.

Väitteen mukaan DC-elokuvia tuottanut Warner Bros -yhtiö olisi jopa sitä mieltä, että ei haluaisi enää koskaan työskennellä Heardin kanssa, sillä hänen maineensa on vaakalaudalla. Heard ei ole enää luotettava ja kärsii nyt samanlaisesta tilanteesta kuin aikoinaan Robert Downey Jr. sekä Lindsay Lohan, joita ei haluttu palkata huumeidenkäytön takia.

Aquaman oli järkälemäinen hitti ja tuotti maailmanlaajuisesti yli miljardi dollaria. Heard näyttelee elokuvassa Mera-nimistä hahmoa.

Lue myös: Johnny Depp saa lisää tukea oikeustaistelussa - nyt äänessä pitkäaikainen kumppani

Lue myös: Amber Heard suree edesmennyttä äitiään: "Sydämeni on särkynyt"

Lue myös: Johnny Deppin ex-vaimosta hurja väite - syytetään todisteiden väärentämisestä

Lähde: Cosmic Book

Kilpailut

Uusimmat