Kuva: AOP

Eteläkorealainen jalkapallojoukkue korvasi stadionyleisön seksinukeilla - väittää väärinkäsitykseksi

20.05.2020 21:15 - Ella Haura / ella.haura@bauermedia.fi

Somekansa hoksasi katsomossa istuvien mannekiinien olevan seksinukkeja.

Eteläkorealainen jalkapallojoukkue FC Seoul on joutunut kohun kohteeksi erikoisen tempauksensa johdosta. The Guardianin mukaan joukkue päätti täyttää jalkapallostadionin katsomon nukeilla, koska yleisö ei päässyt seuraamaan ottelua paikan päälle koronaviruksen takia. Somekansa kuitenkin hoksasi mannekiinien olevan seksinukkeja. 

FC Seoulin mukaan tarkoituksena oli tilata tavallisia mallinukkeja, mutta tilauksessa oli tapahtunut väärinkäsitys. Maan K-liigassa pelaava joukkue kertoo tehneensä tilauksen yhteydessä selväksi, että nukkeja ei tilata seksikäyttöön. K-liiga aloitti ottelunsa ensimmäisenä ammattilaisliigana pandemian jälkeen toukokuun alussa. 

Viikonloppuna Gwangju FC:ta vastaan pelattu ottelu näytettiin maailmanlaajuiselle yleisölle ja yritys tuoda katsomoon eloa herätti kummaksuntaa Twitterissä.

"FC Seoul käytti ottelunsa yleisönä seksinukkeja muotimannekiinien sijasta. Joukkue ja nukkejen toimittaja syyttävät molemmat toisiaan tapahtuneesta!"

Jos Twitter-julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

The Guardian kertoo, että joukkue pahoitteli tapahtunutta koreankielisessä Instagram-julkaisussaan. Fanien kerrotaan kyseenalaistaneen sitä, oliko joukkueen teko vahinko.

Lue myös: Monen suomalaisen mökillä kyhjöttää laiton kapistus - kuulutko myös tähän joukkoon?

Lue myös: Pariskunta ilmoitti raskaudestaan kyseenalaisella teemalla: "Jes, ilkutaan raiskaukselle"

Lue myös: Reality-tähti väitti koronaa Jumalan keinoksi kitkeä rahvaita - esitti julkisen anteeksipyynnön

Lähde: The Guardian

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat