Kuva: AOP

American Idol -juontajan käytös suorassa lähetyksessä huolestutti fanit: "Jokin on hätänä isosti"

19.05.2020 12:15 - Milena Raappana

Juontaja Ryan Seacrestin epäiltiin saaneen aivohalvaus.

Sunnuntai-iltana American Idol -juontaja Ryan Seacrest, 45, huolestutti sarjan katsojia. 

Cosmopolitan-julkaisu uutisoi, että laulukilpailun viimeisimmässä jaksossa Seacrestin ulkoinen olemus viittasi siihen, että hänellä oli vaikeuksia hoitaa juontojaan loppuun. Katsojien silmään pisti esimerkiksi, miten juontajan toinen silmä yllättäen oli hieman turvonnut ja puoliksi kiinni. 

Seacrestin käytös hälytti katsojat sosiaaliseen mediaan pohtimaan, onko suosikkijuontajalla kaikki hyvin. Osa epäili hänen saaneen aivohalvauksen kesken ohjelman kuvauksien, jotka hoidetaan tätä nykyä kodin suojasta käsin. 

"Onko Ryan Seacrest kunnossa? En vitsaile tästä. Hän muuttui normaalista siihen, että hänen puheensa oli kummallista ja hänen silmänsä sulkeutui puoliksi."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Luulin hänen saavan aivohalvauksen. Hänen täytyy mennä lääkärille tarkastettavaksi. Olen todella peloissani hänen puolestaan."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Luulen, että Ryan Seacrestilla on jokin hätänä ISOSTI. Huomasiko kukaan muu hänen silmänsä ja viipyilevän puheensa?"

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Saako Ryan Seacrest aivohalvauksen livelähetyksessä?!?!! Mitä ihmettä American Idol."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Seacrestin edustaja kommentoi huolestunutta somekeskustelua People-julkaisulle ja kertoi, ettei juontaja saanut aivohalvausta lähetystä. 

- Kuten monet muutkin tällä hetkellä, Ryan sopeutuu uuteen normaaliin ja yrittää löytää tasapainon työn ja kodin välillä lisästessin saattelemana, sillä hänen täytyy pyörittää live-ohjelmia kotoaan, edustaja kertoi. 

- Live with Kelly and Ryan, American Idol, On Air with Ryan Seacrest ja Disneyn yhteislauluspesiaalien välillä hänen on täytynyt jongleerata kolmesta neljään suoraa lähetystä viimeisten viikkojen aikana ja hän on levon tarpeessa. Joten tänään hän otti hyvin ansaitun vapaapäivän, hän kuvaili People-julkaisulle. 

Niinpä Live with Kelly and Ryan -ohjelman toinen juontaja Kelly Ripa kertoi ohjelman tuoreessa lähetyksessä, että Seacrest pitää vapaapäivää, sillä valvoi edellisenä iltana myöhään. American Idol -juontajaa tuli paikkaamaan Ripan aviomies Mark Consuelos

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Seacrest päivitti Twitter-tililleen onnittelut American Idol -kisan voittajalle, mutta muuten on pysytellyt poissa sosiaalisesta mediasta eikä ole kommentoinut omaa terveydentilaansa. 

Lue myös: Oscar-vieraat osoittivat mieltään suosikkijuontajaa vastaan - kiersivät kaukaa haastattelupisteen

Lue myös: Hollywood-juontaja avautui häntä kohtaan nostetuista ahdistelusyytöksistä - pelkää leimautuvansa

Lähde: Cosmopolitan

Juttua korjattu 20.5. klo 8.57: Jutussa puhuttiin sydänkohtauksesta, vaikka todellisuudessa moni epäili juontajan saaneen aivohalvauksen. 

Kilpailut

Uusimmat