Kaikki artikkelit

Juontaja Ryan Seacrestin epäiltiin saaneen aivohalvaus.
Laulukilpailu sai dramaattisen käänteen, joka järkytti tuomarit.
Katy Perryllä riitti dramaattisuutta American Idolin kuvauksissa, joissa tapahtui kaasuvuoto.
Sosiaalisesta mediasta päätellen artistilla on hauskaa Hawaijilla laulukilpailun tuomarina.
Vaikka Carrie Underwoodin American Idol -voitosta on jo yli kymmenen vuotta, hän on edelleen eniten tienaava laulukilpailun voittaja. 
Laulukilpailun 13. tuotantokaudella nähdään kolme tuomaria, joista kahdella on kokemusta myös näyttelemisestä.
Jenkkiräppäri Sean Combsin suhde latinotähti Jennifer Lopeziin päättyi jo useita vuosia sitten, mutta ilmeisesti kaksikon välillä hiertää vieläkin.
American Idolin 13. tuotantokauden tuomariston jäseniä pohdiskellaan parhaillaan. Yksi heistä on jo varmistanut tulonsa.
Kymmenen entistä kilpailijaa uskovat ohjelman tuottajien junailleen heidät ulos kilpailusta.
Spekulaatiot siitä, jatkavatko nykyiset naistuomarit tulevalla American Idol kaudella voivat päättyä.
Laulajatar Jennifer Hudson on E! Newsin mukaan kiinnitetty seuraavan American Idol -kauden tuomaristoon - siitäkin huolimatta että hiljattain nainen toivoi koko ohjelman lopettamista.
American Idol -kisan 12. kauden voittaja on selvillä. Jos et siis halua pilata finaalijakson jännitystä, älä lue artikkelia tämän pidemmälle.
Sarjan viimeinen alkuperäinen tuomari on vahvistanut, että hän poistuu ohjelmasta 12. tuotantokauden jälkeen.
American Idol -kilpailu on edelleen suosittu ohjelma amerikkalaistelevisiossa, mutta nyt kisasta julkisuuteen ponnahtanut laulajatar vaatii ohjelman loppumista. 
American Idol -ohjelman kulisseista on kuulunut huhuja, että tuomaristoon liittyneet Mariah Carey ja Nicki Minaj eivät tulisi toimeen keskenään. Tuore kulissien takana kuvattu video paljastaa, miten paha tilanne naisten välillä on.
Popdiiva Mariah Carey on tehnyt sopimuksen uuden American Idol -kauden tuomaroinnista. Millään pikkurahalla Carey ei kuitenkaan pestiin tullut.