Kuva: Instagram

Twilight-tähti Gregory Tyree Boyce on menehtynyt - myös tyttöystävä löydettiin kuolleena

19.05.2020 09:15 - Iiro Myllymäki

Nuori pariskunta löydettiin kuolleena Las Vegasin -asunnostaan.

Ensimmäisestä Twilight-elokuvasta tunnettu näyttelijä Gregory Tyree Boyce on kuollut. Viranomaiset ovat vahvistaneet asian yhdysvaltalaismedialle. Mies oli kuollessaan 30-vuotias. Muun muassa E! News kirjoittaa, että samalla kuolleena löydettiin myös Boycen tyttöystävä Natalie Adepoju. Adepoju oli kuollessaan 27-vuotias. Pari oli seurustellut hieman yli vuoden.

Pariskunta löydettiin kuolleena keskiviikkona 13. toukokuuta. Kuolinsyystä ei ole vielä tiedotettu.

Pari löydettiin kuolleena asunnostaan Las Vegasissa. Löydön teki Gregory Tyree Boycen serkku, joka oli huolestunut nähdessään Boycen auton pihassa. Serkku tiesi, että Boycen oli tarkoitus olla tuohon aikaan Los Angelesissa ja meni tarkastamaan tilanteen.

Lähde kertoo E! Newsille, että ennen kuolemaansa Boyce oli keskittynyt töihinsä ja matkusteli usein Las Vegasista Los Angelesiin tekemään näyttelijäntöitä ja tapaamaan tytärtään. Toinen lähde kertoo, että Boyce oli luonteeltaan iloinen.

- Greg oli ihminen, joka rakasti elämää ja oli todella positiivinen. Hän oli iloinen ja fiksu, ja hän nautti huomion keskipisteenä olemisesta, lähde kertoo.

Boyce näytteli Twilight-elokuvassa Tyler Crowley -nimistä hahmoa.

Lue myös: Twilight-kirjailija Stephenie Meyer yllättää - kirjasaaga saa yli vuosikymmenen jälkeen jatkoa

Lue myös: Robert Pattinson paljasti mielenkiintoisen faktan Twilight-koekuvauksistaan: "Näytin vauvalta"

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat