Kuva: AOP

"Hessu Hopo ei ole koira", sanoi ääninäyttelijä - somessa alkoi raivoikas keskustelu

20.05.2020 14:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Hessu Hopoa on epäilty myös lehmäksi.

Somessa alkoi huima pöhinä, kun Hessu Hopoa vuodesta 1987 ääninäytellyt Bill Farmer kertoi oman mielipiteensä siitä, mikä Hopo oikein on.

Farmer sanoi, että Hessu Hopo ei ole koira, kuten monet ovat olettaneet.

- Hän ei ole koira. Pluto on koira, mutta Hessu on enemmänkin vain sen sukua, vähän niin kuin sudetkin ovat koirien sukua. Minusta Ganis Goofus on latinankielinen termi Hessulle. Hän on vain Hessu.

Hessusta on myös arvuuteltu fanien toimesta, että hän olisi lehmä, mutta näin ei ole. Hän on vain Hessu, omaa lajiaan, jos ääninäyttelijään on uskominen.

Muun muassa Twitterissä asiasta on käyty kiivasta keskustelua.

"Olen nähnyt postauksia, joissa väitetään, että Hessu on lehmä, mutta hän on koira. Hän oli hetken lehmä, mutta Disney päätti muuttaa asian ja teki hänestä koiran", jyrähti eräs käyttäjä.

"Olen yrittänyt todistella, että Hessu on lehmä, mutta olen myös päätynyt siihen tulokseen, että hän on koira. Mutta hän onkin vain koiran kaltainen? No, tarpeeksi lähelle", kommentoi toinen.

"Ihan sama, mikä Hessu on. Hän on silti paras", kehui kolmas fani.

Hessu Hopo luotiin jo 1930-luvulla ja on sen jälkeen ollut yksi tunnetuimmista Disney-hahmoista. Hän on seikkailut paljon muun muassa MIkki Hiiren ja Aku Ankan kanssa.

Lue myös: Kohuttu Disney+-palvelu saapuu Suomeen syksyllä - traileri julki

Lue myös: Disneyn tuleva live action -leffa sai somen hurmokseen - Twitter täyttyi roolituksen spekuloinnista

Lähde: Unilad

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat