Kuva: AOP

Disneyn tuleva live action -leffa sai somen hurmokseen - Twitter täyttyi roolituksen spekuloinnista

04.05.2020 14:15 - Milena Raappana

Disney ilmoitti tekevänsä live action -version klassikkopiirroselokuva Herkuleesta.

Disneyn on tehnyt useista klassikkoelokuvista live action -versioita eikä trendi näyttäisi lähiaikoina kuivuvan kasaan.

Yhtiö nimittäin tiedotti, että se aikoo uudistaa vuoden 1997 legendaarisen piirroselokuva Herkuleksen live action -versiolla. Filmi on vasta lähtökuopissaan, mutta The Hollywood Reporterin mukaan tuottajiksi on valikoitunut Joe ja Anthony Russo, jotka ovat myös muun muassa Avengers-sarjan Endgame- ja Infinity War -elokuvien takana. 

Uutisointi klassikkoelokuvan, joka kertoo Antiikin Kreikan jumalten kaapatusta ja kuolevaiseksi tehdyn pojan Herkuleen matkasta takaisin perheensä luo Olymposvuorelle, live action-versiosta on innostanut suuresti Twitter-kansaa, ja moni on intoutunut spekuloimaan roolitusta. 

Esimerkiksi Megaran rooliin on kaavailtu laulaja Ariana Grandea, 26, sillä hän esitti The Disney Family Singalong -livessä hahmon laulaman kappaleen I Won’t Say I’m in Love. Myös Philin rooliin on selkeä ennakkosuosikki. Nettikansa on yhteistuumin sitä mieltä, että hahmon alkuperäinen esittäjä Danny DeVito, 75, olisi täydellinen valinta. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Herkuleksen näyttelijäksi sosiaalisessa mediassa on ehdotuttu niin KJ Apaa, 22, Zac Efronia, 32, kuin Hemsworthin veljeksiä. Hadesin rooliin nettikansa on toivonut muun muassa Jeff Goldblumi, 67, ja Stanley Tuccia, 59. 

Elokuva on kuitenkin vielä niin alkutekijöissään, että spekulaatiot tuskin tulevat pitkään aikaan saamaan varmistusta. Näyttelijäkaartin lisäksi moni varmasti mielenkiinnolla odottaa, miten Disney kyseisen elokuvan toteuttaa, sillä alkuperäiset versiot ovat kääntyneet live action-versioissa päälaelleen. 

Esimerkiksi Mulanin musikaalielementit jätettiin kokonaan pois ja merkittäviä hahmoja jätettiin uudesta tarinasta taakse. 

Lue myös: Disneyn live action -trendi jatkuu - huippusuosittu Aladdin saa jatko-osan

Lue myös: Alkuperäisen Leijonakuninkaan animoijalta tyly tuomio uudelle versiolle: "Se vähän sattuu"

Lähteet: The Hollywood Reporter, Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat