Kuva: AOP

Gigi Hadid mestarillisesti salasi raskautensa jopa muotiviikoilla - paljasti osasyyn onnistumiseen

24.05.2020 11:15 - Milena Raappana

Gigi Hadid käveli helmikuussa muotiviikkojen lavoilla ilman, että kukaan huomasi hänen raskauttaan.

Viime viikkojen yksi hehkutetuimmista vauvauutisista on malli Gigi Hadidin, 25, raskaus. Hän odottaa ensimmäistä pienokaistaan puolisonsa laulaja Zayn Malikin, 27, kanssa. 

Hadid onnistui pitämään tiedon salassa yllättävän pitkään ja raskaus oli jo puolivälissä pariskunnan vahvistaessa huhut jälkikasvusta. Piilottelu onnistui jopa niin hyvin, että kukaan ei tajunnut mallin raskautta edes hänen esiintyessä helmikuussa muotiviikkojen lavoilla. 

Elle Australia uutisoi Hadidin kertoneen Maybellinen järjestämässä Instagram Livessä meikkitaitelija Erin Parsonille, että osasyy tähän on hänen pyöreähköt posket. Koko keskustelu sai alkunsa siitä, kun kaksikko keskusteli spekulaatioista, onko Hadid tehnyt kauneusoperaatioita ja käyttääkö hän täyteaineita kasvoissaan. 

- Myös se (huvittaa), että ihmiset luulevat minun käyttävän täyteaineita kasvossani ja sen takia kasvoni olisivat niin pyöreät — olen ollut tällainen syntymästäni saakka. Etenkin muotikuukautena, kun olin jo muutamalla kuulla raskaana, tiedäthän... Hadid selitti. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

- Joo todellakin. Mietinkin, että ilmestytkö yhtäkkiä kasvoiltasi pyöreämpänä, mutta mielestäni näytät aivan samalta kuin muistelinkin, Parson sanoi. 

- No, minulla on jo posket, joten niissä ei ole mitään, mitä täyttää, Hadid selitti. 

Parson jatkoi kuvailemalla, miten usein naisten posket ja joskus jopa nenä kasvaa raskauden myötä. Hadidia tämä muutos ei kuitenkaan huoleta. 

- Olen tyytyväinen luonnolliseen prosessiin, hän sanoi. 

Lue myös: Gigi Hadidin äiti vahvistaa tyttärensä raskaushuhut - sisäpiiristä vihjattu myös lapsen sukupuolesta

Lue myös: Superpari raskaushuhujen pyörteessä - sisäpiiriläinen kertoo raskauden olevan jo puolessa välissä

Lähde: Elle Australia

Uusimmat