Kuva: AOP

Hilary Duffia syytetään somessa 8-vuotiaan poikansa kauppaamisesta: "Tämä on niin väärin"

25.05.2020 12:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Hilary Duff on painokkaasti kiistänyt syytökset.

Näyttelijä-laulaja Hilary Duffin, 32, nimi lähti viikonloppuna trendaamaan Twitterissä, mutta ei mairittelevassa valossa. Naista on sosiaalisessa mediassa syytetty ihmiskaupasta 8-vuotiaan poikansa osalta.

Somekommentoijat ovat pitäneet tästä todisteena Hilary Duffin jakamaa somevideota, jossa nähtiin kuva pojasta makaamassa alastomana. Nainen poisti tämän videon ja kertoi seuraavassa videossaan, että oli saanut kuvasta kommentteja ja tästä syystä hän oli päättänyt peittää poikansa kriittiset paikat kuvasta tarralla. Nainen jakoi uuden videon, jossa kyseinen valokuva nähtiin seinällä tarran kera.

Monen somekommentoijan mielestä on epäilyttävää, että Duff on ottanut 8-vuotiaasta pojastaan alastonkuvan. Jotkut ovat epäilleet, että Hollywoodissa olisi meneillään laajempikin ihmiskaupparinki, jossa julkkikset kauppaisivat lapsiaan hyväksikäytettäviksi.

"Tämä on niin väärin", on yksi kommentoinut.

"Ei kukaan äiti ota lapsestaan tällaisia kuvia ja julkaise niitä nettiin", kommentoi toinen.

"Miksi kukaan laittaisi tällaista kuvaa seinälleen ja jakaisi sen koko maailmalle? Oli tämä jokin perheen sisäinen vitsi tai ei, se on todennäköisesti jonkinlaista seksuaalista hyväksikäyttöä. Puhumattakaan siitä, että se rikkoo lapsen yksityisyyttä. Tämähän on laitonta", kirjoittaa eräs.

Nyt Hilary Duff on ottanut kantaa syytöksiin Twitterissä. Nainen kiistää syytökset.

”Kaikki ovat nyt niin tylsistyneitä, tiedän… Mutta tämä on oikeasti ällöttävää. Kuka ikinä keksikään tällaista ja jakoi tällaista roskaa joutaisi pitämään tauon kännykän käytöstä. Ehkä kannattaisi hankkia jokin harrastus”, Duff kirjoittaa Twitterissä.

Voit katsoa naisen twiitin alta tai tästä linkistä.

Maaliskuussa Oprah Winfrey joutui vastaavanlaisten syytösten kohteeksi sosiaalisessa mediassa. Voit lukea aiheesta lisää tästä jutusta.

Hilary Duff aloitti uransa Disney Channelin lapsitähtenä Lizzie McGuire -ohjelmassa. Sittemmin nainen on näytellyt lukuisissa elokuvissa ja tv-sarjoissa.

Lue myös: Hilary Duffin uusi, rohkea hiusväri hurmaa - kokeilisitko sinä?

Lue myös: Hilary Duff julkaisi joukon upeita otoksia häistään - mikä tyrmäävä morsian!

Lähde: Page Six

Kilpailut

Uusimmat