Kuva: AOP

Sharon Osbournen veli vertaa häntä Draculaan ja Hitleriin - ilmiriita jatkunut yli 10 vuotta

03.06.2020 20:15 - Roy Kokkonen

Sharon Osbournen ja hänen veljensä välit rikkoutuivat lopullisesti riitaan heidän isänsä hautapaikasta.

Ozzy Osbournen vaimo, Sharon, 67, kertoi toukokuussa veljensä puhuneen ilkeästi hänen painostaan nuorempana. Osbourne avautui asiasta The Talk -nimisessä keskusteluohjelmassa.

- Veljelläni oli tapana nöyryyttää minua painoni vuoksi. Hän sai myös ystävänsä mukaan. Joinain aikoina olin isompi. Painoni on aina heitellyt, ja niin se vain on, Osbourne kertoi.

Osbournen veli David Arden, 69, iski takaisin brittilehti Mirrorin haastattelussa.

- Hän oli luontaisesti hyvin rakentunut. Hänen paino-ongelmansa alkoivat vasta kun hän oli 22 tai 23, sen jälkeen kun hän erosi pitkäaikaisesta poikaystävästään. Muistaakseni se johti siihen, että hänellä oli jatkuvasti käsi keksipurkissa. Mutta väitteet siitä, että olisin nöyryyttänyt häntä ystävieni kanssa, ovat fiktiota, Arden puolustautui.

Osbourne sanoi myös, että Arden oli yhteydessä ainoastaan silloin, kun hän halusi "sympatiaa tai rahaa". Arden torppasi syytökset kovin sanoin.

- Täyttä fantasiaa. Sehän olisi sama kuin että olisin yhteydessä Draculaan tai Hitleriin. Viimeisen kymmenen vuoden aikana hän on jättänyt kaksi viestiä puhelimeeni, jotka olen säilyttänyt tulevaisuutta varten arvokkaana materiaalina siltä varalta, että joku haluaa tutkia psykopatiaa, Arden latasi.

Osbournen ja Ardenin välit menivät lopullisesti poikki vuonna 2007, kun heidän isänsä Don Arden kuoli. Välit muuttuivat riitaisiksi, sillä he eivät päässeet yhteisymmärrykseen isänsä hautapaikasta.

Osbourne, joka myös maksoi hautajaiset, halusi haudata isänsä miehen oman äidin viereen Manchesteriin. Arden puolestaan halusi haudata hänet heidän äitinsä viereen Surreyhyn. 

Heidän isänsä hautajaiset järjestettiin lopulta Manchesterissa, mutta Osbourne jätti saapumatta paikalle.

Lue myös: Sharon Osbourne: "En usko, että ylipainoiset naiset ovat onnellisia kehossaan"

Lue myös: Sharon Osbourne kävi läpi täydellisen hiusmuutoksen - mitä mieltä olet uudesta lookista?

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat