Kuva: AOP

Madonna kulki Black Lives Matter -protestissa kainalosauvojen kanssa - "Kunnia olla paikalla"

08.06.2020 19:45 - Iiro Myllymäki

Supertähti marssi rasismia vastaan yhdessä adoptiolastensa kanssa.

Popin kuningatar Madonna, 61, on osallistunut Black Lives Matter -liikettä tukevaan mielenosoitukseen Lontoossa. Nainen kuvattiin mielenosoitusjoukossa kulkemassa kainalosauvoihin tukeutuen. Tämä kielii naisen pitkään jatkuneista lonkka- ja polvivaivoista, jotka pakottivat supertähden perumaan useita edellisen kiertueensa keikkoja.

(kuva: AOP)

Madonna oli ottanut lapsiaan mukaan mielenosoitukseen. Mukana olivat naisen adoptiolapset David Banda, 14, Mercy James, 14, Stella, 7, ja Estere, 7. Madonna on jakanut kuvia mielenosoituksesta Instagram-tilillään.

”Meille kaikille oli kunnia olla paikalla. Lasteni on tärkeää tietää, että he ovat todistamassa suurta historiallista hetkeä”, Madonna kirjoittaa.

Madonnan monikuvaisen päivityksen pääset katsomaan alta tai tästä linkistä.

(kuva: AOP)

Muun muassa Independent kirjoittaa, että Madonnan kuultiin huutavan mielenilmauksessa ”ei oikeutta, ei rauhaa” -iskulausetta. Netissä on lähtenyt leviämään video Madonnasta halaamassa toista mielenosoittajaa. Halatessaan mielenosoittajaa Madonna viittasi siihen, että hänen verestään löytyi koronaviruksen vasta-aineita.

- Minulla on vasta-aineet, joten ei huolta, Madonna lohkaisi halauksen yhteydessä.

Videon tilanteesta pääset katsomaan alta tai tästä linkistä.

Lontoon mielenosoitus oli osa maailmanlaajuista liikehdintää, jonka käynnisti mustan George Floydin tappo Yhdysvalloissa Minneapolisissa. Valkoihoinen poliisimies piti polveaan käsirautoihin laitetun Floydin kurkulla minuuttien ajan, vaikka Floyd sanoi toistuvasti, ettei saa henkeä. Mies kuoli pian tapauksen jälkeen sairaalassa. Tapahtuma on nostattanut laajaa keskustelua, mutta myös mielenosoituksia ympäri maailman. Myös Suomessa järjestettiin viime viikolla Black Lives Matter -mielenosoitus, joka keräsi Helsingissä yhteen yli 3000 ihmistä.

Lue myös: Madonna otti kantaa George Floydin kuolemaan - julkaisi videon, jossa nähdään hänen poikansa

Lue myös: Madonna sairasti koronan kiertueellaan Pariisissa - "Luulimme, että meillä on vain paha flunssa"

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat