Kuva: AOP

Madonna sairasti koronan kiertueellaan Pariisissa - "Luulimme, että meillä on vain paha flunssa"

07.05.2020 09:45 - Iiro Myllymäki

Madonna kertoo, että hän sairastui koronaviruksen aiheuttamaan tautiin ollessaan aiemmin keväällä kiertueella.

Popin kuningatar Madonna, 61, on kertonut sosiaalisessa mediassa sairastaneensa koronaviruksen aiheuttaman COVID-19-taudin. Nainen kertoi jo aiemmin päivityksessään käyneensä koronatestissä, missä huomattiin, että hänen verestään löytyi koronaviruksen vasta-aineita.

Madonna kirjoittaa uskovansa, että hän sairasti taudin ollessaan kiertueellaan Pariisissa. Madonna esiintyi Madame X -kiertueen merkeissä Pariisissa helmikuussa ja maaliskuussa. Kiertueen kaksi viimeistä keikkaa Pariisissa piti peruuttaa koronavirusta rajoittavien toimien takia.

”En ole tällä hetkellä sairas. Kun saa positiivisen tuloksen vasta-ainetestissä, se tarkoittaa, että sinulla on ollut virus. Näin oli selvästi minun kohdallani, koska olin kipeänä kiertueeni lopussa Pariisissa yli seitsemän viikkoa sitten. Myös monet muut kiertueeni taiteilijat olivat kipeinä, mutta luulimme silloin, että meillä on vain paha flunssa”, Madonna kirjoittaa Instagramissa.

Nainen lisää, että tällä hetkellä kaikki kiertueella sairastuneet voivat hyvin. Madonnan päivityksen voit lukea kokonaisuudessaan alta tai tästä linkistä.

Instagram-päivityksessään poppari on jakanut kuvakaappauksen uutisesta, jossa hänen kerrotaan lahjoittaneen 1,1 miljoonaa dollaria (noin miljoona euroa) koronavirusrokotteen kehittämistyöhön.

Koronavirus oli vain yksi Madonnan viimeisimmän kiertueen takaiskuista. Nainen kärsi lähes koko kiertueen ajan terveysongelmista ja joutui perumaan monia keikkojaan parannellakseen polvivammaansa. Madonna kertoi kiertueensa aikana sosiaalisessa mediassa esiintyneensä monesti suurissa kivuissa.

Lue myös: Madonna jakoi oivalluksensa karanteeniarjesta humoristisen kuvakollaasin kera - samastutko?

Lue myös: Madonna loukkaantui, joutui perumaan keikkansa - "Tämä sattuu enemmän kuin voitte kuvitella"

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat