Kuva: All Over Press

Mimosa Willamo riisui Helsingin Sanomien kuviin tärkeän syyn takia - seuraajat kiittävät rohkeudesta

08.06.2020 16:45 - Senja Rapila

Mimosa Willamo puhuu karvojen ja itsemääräämisoikeuden puolesta.

Suomalaisnäyttelijä Mimosa Willamo on julkaissut Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa kameralle vaatteetta tärkeän asian vuoksi. Kuva liittyy Helsingin Sanomien kuukausiliitteen haastatteluun. Näyttelijä kertoo, että ei kokenut kuvausideaa ensin omakseen, mutta suostui lopulta tärkeän syyn vuoksi.

"Harkitsin ja jännitin tätä haastista ja kuvaa. Oli hankalaa löytää syytä tehdä jotain näin epämukavaa. Päätin suostua kun mietin teini-ikäistä itteäni stressipäissäni epiloimassa, koska liikkatunnilla oli supistu rinnakkaisluokkalaisen topin alta vilkkuvista kainalokarvoista. Kirosin intialaisia juuriani ja tummia karvojani. Ja nenänkin alla haituvaa, vittu että niiden nyppiminen sattui, ja turhautti. Bikinit oli aina shortsimalliset", näyttelijä kirjoittaa kuvatekstissä.

"Karvakulmalla voisinkin puhua kropastani. Se on ollut pinttyneempi päänvaiva kuin mikään muu ja on suuren suuri helpotus, että asenteet karvaisia naiskehoja kohtaan on muuttuneet kun niitä on muutettu. Kuukausiliite ei välttämättä oo täysin nuorison pulssilla, mutta ehkä joku saisi tästä tsemppiä."

Naisen Instagram-seuraajat ovat kiittäneet tähteä rohkeudesta lähteä mukaan kuvauksiin ja siitä, että hän on uskaltanut puhua aiheesta.

"Mahtavaa heittäytymistä!"

"Olet niin rohkea!"

"Huikean hyvä kirjoitus. Kaunis kuva. Upea asenne."

Voit katsoa kuvan alapuolelta.

Lue myös: Bodomin nuoret naistähdet eivät ole kauhufaneja: "On kiva nukkua yönsä ilman painajaisia"

Kilpailut

Uusimmat