Normaaleja ihmisiä -sarjasta löytyi yllättävä fanituskohde - päätähtikin hämmentyi

11.06.2020 17:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Päätähti Paul Mescalin käyttämälle kaulakorulle on perustettu oma Instagram-sivu.

Sally Rooneyn saman nimiseen romaaniin perustuva sarja, Normaaleja ihmisiä on noussut ilmiöksi ympäri maailmaa. Suurta huomiota ovat saaneet muun muassa sarjan seksikohtaukset, jotka vuodettiin aikuisviihdesivustolle

Myös sarjan päätähdet ovat saaneet osansa huomiosta. Esimerkiksi Connell Waldronia näyttelevä Paul Mescal on saanut monien sydämet lepattamaan komealla olemuksellaan. Mutta mies itse ei ole ainoa, jolla faneja riittää, sillä miehen kaulassa sarjassa roikkuvalle kaulakorulle on perustettu oma Instagram-sivunsa.

Tilillä on tällä hetkellä 182 000 seuraajaa ja sinne jaetaan kuvia sarjan kohtauksista, joissa Mescal ja hänen korunsa näkyvät. Mies itse on hämmentynyt tilanteesta.

- Onhan se hieman kauhistuttavaa. Kyseisen tilin seuraajamäärä varmasti menee oman tilini ohi. Se pitää vain hyväksyä, että kaulakoruni tulee aina olemaan minua suositumpi. Onhan siinä oikeasti jotain hauskaa, sillä se on vain ketju, mies kertoo haastattelussa.

- En aio haukkua ketään, jonka mielestä kaulakorut ovat seksikkäitä, mutta olen käyttänyt niitä jo paljon ennen sarjan tekoa, enkä todellakaan ole saanut tällaista huomiota, mitä tämä ketju nyt saa osakseen, hän naurahtaa. 

Muutamia kuvia kyseiseltä tililtä pääset katsomaan alta.

Lue myös: Seksiä harrastanut häviää rahat - Netflixin uusi reality-sarja alkaa pian!

Lähde: List.Co.Uk

Kilpailut

Uusimmat