Kuva: AOP

Eronnut Jarno Laasala Annassa: 'Vasta kun ihminen kohtaa kipeimmät tunteensa, hän voi kasvaa'

17.06.2020 09:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Laasala kertoi avioerostaan tunteikkaalla YouTube-videolla.

Muutama viikko sitten Duudsoneista tuttu Jarno Laasala, 40, julkaisi YouTube-kanavallaan tunteikkaan videon. Siinä hän kertoi eronneensa vaimonsa kanssa. Päätös ei miehen mukaan syntynyt hetkessä, vaan avioliiton pelastamiseksi tehtiin kaikki voitava. 

Tuoreessa Anna-lehden haastattelussa Laasala kertoo, että eroa voisi luonnehtia kauniiksi. Pari on keskenään hyvissä väleissä ja asuu lähellä toisiaan. 

- On äärimmäisen tuskallinen prosessi luopua ihmisestä, jonka kanssa on uskonut viettävänsä loppuelämän. Eikä rakkaus mihinkään katoa, se vain muuttaa muotoaan. Joskus suurinta rakkautta on lakata yrittämästä ja päästää irti. Se on se kohta, jossa voi kasvaa, Laasala toteaa Anna-lehdelle. 

Vaikka monelle julkiset kyyneleet saattavat olla epämiellyttävä asia, on Laasala tajunnut, että tunteiden näyttäminen kannattaa. Se helpottaa omien ajatusten käsittelyä ja samalla se saattaa auttaa myös muita näyttämään omia tunteitaan.

– Yllättäen onkin vapauttavaa, kun voi myöntää, että olen heikko ja rikki. Vasta kun ihminen suostuu kohtaamaan kipeimmät tunteensa, hän voi muuttua ja kasvaa, Laasala toteaa. 

Lue myös: Duudson-Jarno julkaisi mykistävän kuvan Los Angelesista: "On meistä kiinni, kauan tilanne jatkuu"

Lue myös: Duudson-Jarno vetoaa ihmisiin wc-paperi-päivityksellään: "Huolehditaan hulluina aikoina toisistamme"

Lähde: Anna

 

Kilpailut

Uusimmat