Kuva: AOP

Madonna toivottaa itselleen hyvää isänpäivää somessa, fanit ylistävät: "Olet maailman paras isä"

22.06.2020 13:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Popin kuningattarella on kuusi lasta.

Poptähti Madonna, 61, on kuuden lapsen äiti. Nyt nainen juhlistaa vanhemmuuttaan sosiaalisessa mediassa hieman erikoisella tavalla. Madonna nimittäin toivottaa itselleen hyvää isänpäivää Instagram-päivityksessään. Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa isänpäivää juhlittiin eilen sunnuntaina.

”Hyvää isänpäivää minulle ja kaikille vanhemmille, jotka tekevät parhaansa hoitaakseen, opastaakseen, inspiroidakseen ja opettaakseen!” Madonna kirjoittaa.

Nainen on jakanut päivityksessään useita kuvia itsestään ja lapsistaan. Pääset katsomaan päivityksen alta. Jos upotus ei näy, näet päivityksen myös täältä.

Naisella on yhteinen tytär Lourdes, 23, entisen miesystävänsä Carlos Leonin kanssa ja poika Rocco, 19, yhdessä entisen aviomiehensä Guy Ritchien kanssa. Tämän lisäksi Madonna on adoptoinut yhdessä Ritchien kanssa David Bandan, 14, ja yksin Mercy Jamesin, 14, sekä 7-vuotiaat kaksoset Stellan ja Esteren. Guy Ritchiellä on pääasiallinen huoltajuus Roccosta, kun taas Madonna on David Bandan pääasiallinen huoltaja.

Madonnan isänpäivätoivotukset ovat ihastuttaneet naisen faneja.

”Olet paras äiti ja isä!”

”Yksinhuoltajaäidit ovat parhaita isiä koskaan.”

”Olet maailman paras isä. Amen.”

Madonna on osoittanut isänpäivätoivotuksensa lisäksi omalle isälleen Silvio Cicconelle. Naisen Instagram-päivityksessä nähdään, miten Madonna ottaa isänsä lavalle Blonde Ambition -kiertueellaan vuonna 1990 laulaakseen tälle onnittelulaulun syntymäpäivänä. Videon näet alta tai tästä linkistä.

Lue myös: Madonna kulki Black Lives Matter -protestissa kainalosauvojen kanssa - "Kunnia olla paikalla"

Lue myös: Madonna otti kantaa George Floydin kuolemaan - julkaisi videon, jossa nähdään hänen poikansa

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat