Kuva: AOP

Harry Potter -näyttelijä nousi sarjan fanista yhdeksi tähdistä: "Fanikulttuuri ei ole tervettä"

22.06.2020 14:15 - Roy Kokkonen

Evanna Lynch oli pakkomielteinen Harry Potter -fani. Kun hän sai roolin sarjasta 14-vuotiaana, Lynch ymmärsi, että fanikulttuurissa on jokin vialla.

Harry Potter -elokuvissa näytellyt Evanna Lynch, 28, oli suuri Potter-fani ennen kuin sai roolin Luna Lovekivana. Neljässä Potter-elokuvassa nähty nainen kertoo, että fanikulttuuri "ei ole tervettä"

- Oli todella outoa muuttua fanista, joka kyttäsi Daniel Radcliffea, sellaiseksi, jolle ihmiset  lähettävät fanipostia, Lynch sanoo Talking Tastebuds -podcastissa.

Hän kertoo olleensa kovan luokan fani. Hänet valittiin Luna Lovekivan rooliin vasta 14-vuotiaana.

- Olin todella pakkomielteinen Potter-fani. Aloin lukemaan kirjoja, kun olin noin kahdeksanvuotias, ja sarja oli jonkin aikaa koko identiteettini. Se oli aika noloa. Tein kaikkea, jonotin kirjoja, kirjoitin fanipostia Daniel Radcliffelle ja sain hänen nimikirjoituksensa. Kirjoitin myös J.K. Rowlingille ja ystävystyimme, Lynch avaa.

Lynchin mukaan hän tiesi elokuvista ja näyttelijöistä kaiken. Hänen mukaansa on yleistä, että teini-ikäiset jumaloivat julkisuuden henkilöitä. 

- Fanikulttuuri ei ole tervettä. Kun tapasin Danielin, Rupert Grintin ja Emma Watsonin, tiesin heistä kaiken. Heidän lemmikkiensä nimet, heidän syntymäpäivänsä. Tiesin heidän vanhempiensa nimet. Jouduin teeskentelemään, etten tiennyt.

Kun tähdet kysyivät Lynchiltä, mistä hän on kiinnostunut, ei hän tiennyt vastausta. 

- Jouduin yhtäkkiä miettimään kuka olen. Minulle valkeni, etten tuntenut itseäni. En tiennyt mitä sanoa, Lynch kertoo.

Lue myös: Tiesitkö? Harry Potter -elokuvan lopussa on "salainen seksikohtaus"

Lue myös: Harry Potter -kirjailija paljasti: Suosikkihahmo sai nimensä erikoisesta paikasta

Lähde: Independent

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat